Archiv receptů

postheadericon Aljašská treska v celozrnném obalu

Vytisknout recept
Aljašská treska v celozrnném obalu
Pokyny
  1. Po rozmrazení filetů je osušíme,osolíme a pokapeme citronovou šťávou.Necháme 15 minut odležet a marinovat.
    Celozrnná treska
  2. Připravíme si celozrnnou mouku,bílek rozmíchaný s trochou vody a osolený,celozrnnou strouhanku.Každý filet obalíme v trojobale.
    Celozrnná treska
  3. Pak filety smažíme po obou stranách do zlatova na olivovém oleji.
    Celozrnná treska
  4. Filety můžeme podávat s bramborovou kaší,bramborovou kaší s bylinkami,nebo s bramborem.
    Obalená treska v celozrnné strouhance
Sdílet tento recept
Používáme WP Ultimate Recipe

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.