0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Přidat recept k oblíbeným

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Aljašská treska v celozrnném obalu

,,Ajiny recepty " I klasická jídla se dají uvařit zdravěji :-)

Obalované file v celozrnné strouhance :-)

Vlastnosti:

    Ingredients

    Pokyny

    Share
    (Visited 186 times, 1 visits today)

    Postup

    1
    Done

    Po rozmrazení filetů je osušíme,osolíme a pokapeme citronovou šťávou.Necháme 15 minut odležet a marinovat.

    2
    Done

    Připravíme si celozrnnou mouku,bílek rozmíchaný s trochou vody a osolený,celozrnnou strouhanku.Každý filet obalíme v troj obale.

    3
    Done

    Pak filety smažíme po obou stranách do zlatova na olivovém oleji.

    4
    Done

    Filety můžeme podávat s bramborovou kaší,bramborovou kaší s bylinkami,nebo s bramborem.

    Ája

    Zdravé vaření pro mně,jako děvče z vesnice :-) byla výzva.Ale myslím že jsem se s tím poprala dobře a chci své vaření poslat dál :-)

    Zobrazení receptu

    Pro tento recept ještě nejsou žádné recenze, použijte níže uvedený formulář k napsání recenze.
    Kuřecí rajská
    previous
    Rajská omáčka s kuřecím masíčkem
    Cizrna s uzeným kuřecím stehnem
    next
    Cizrna s uzeným kuřecím stehnem
    Kuřecí rajská
    previous
    Rajská omáčka s kuřecím masíčkem
    Cizrna s uzeným kuřecím stehnem
    next
    Cizrna s uzeným kuřecím stehnem

    Přidejte svůj komentář

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    zithromax for strep throat

    over the counter viagra

    female pill