0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Přidat recept k oblíbeným

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Aljašská treska v celozrnném obalu

,,Ajiny recepty " I klasická jídla se dají uvařit zdravěji :-)

Obalované file v celozrnné strouhance :-)

Vlastnosti:

    Ingredients

    Pokyny

    Share
    (Visited 220 times, 1 visits today)

    Postup

    1
    Done

    Po rozmrazení filetů je osušíme,osolíme a pokapeme citronovou šťávou.Necháme 15 minut odležet a marinovat.

    2
    Done

    Připravíme si celozrnnou mouku,bílek rozmíchaný s trochou vody a osolený,celozrnnou strouhanku.Každý filet obalíme v troj obale.

    3
    Done

    Pak filety smažíme po obou stranách do zlatova na olivovém oleji.

    4
    Done

    Filety můžeme podávat s bramborovou kaší,bramborovou kaší s bylinkami,nebo s bramborem.

    Ája

    Zdravé vaření pro mně,jako děvče z vesnice :-) byla výzva.Ale myslím že jsem se s tím poprala dobře a chci své vaření poslat dál :-)

    Zobrazení receptu

    Pro tento recept ještě nejsou žádné recenze, použijte níže uvedený formulář k napsání recenze.
    Kuřecí rajská
    previous
    Rajská omáčka s kuřecím masíčkem
    Cizrna s uzeným kuřecím stehnem
    next
    Cizrna s uzeným kuřecím stehnem
    Kuřecí rajská
    previous
    Rajská omáčka s kuřecím masíčkem
    Cizrna s uzeným kuřecím stehnem
    next
    Cizrna s uzeným kuřecím stehnem

    Přidejte svůj komentář

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.