Archiv receptů

postheadericon Avokádová pomazánka s tuňákem

Vytisknout recept
Avokádová pomazánka s tuňákem
Výborná domácí pomazánka,hlavně zdravá a light :-)
Pokyny
  1. Začneme avokádem.Avokádo by mělo být zralé.Pokud není,tak doporučuji nechat ho dozrát v ledničce.Měkké avokádo poznáte,když ho zmáčknete prsty,tak se vám prsty lehce vtlačí do avokáda.Avokádo si podélně celé rozřízneme nožem.A pohybem dvou půlek proti sobě ho rozpůlíme.Vyjmeme pecku a dužinu vydlabeme pomocí polévkové lžíce.Avokádo lehce pokapeme citronovou šťávou. Vydlabané lodičky avokáda si můžete nechat na servírování pomazánky.
    Avokádová pomazánka s tuňákem
  2. Dále k avokádu přidáme polovinu odtučněného tvarohu,malou konzervu tuňáka ve vlastní šťávě i se šťávou,lahůdkovou cibulku,nebo kousek normální nakrájené na jemno.Dále sůl,sladkou mletou papriku,pepř a trochu chilli.Vše umícháme mixérem.
    Avokádová pomazánka s tuňákem
  3. Pomazánku servírujeme v lodičkách z avokáda.
    Avokádová pomazánka s tuňákem
  4. Nebo pomazánku rovnou natíráme na chlebíčky,jednohubky,bagety a servírujeme se zeleninovou oblohou.
    Avokádová pomazánka s tuňákem
Sdílet tento recept
Používáme WP Ultimate Recipe

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.