0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Přidat recept k oblíbeným

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Avokádová pomazánka s tuňákem

,,Ajiny recepty " I klasická jídla se dají uvařit zdravěji :-)

Výborná domácí pomazánka,hlavně zdravá a light :-)

Vlastnosti:

    Ingredients

    Pokyny

    Share
    (Visited 42 times, 1 visits today)

    Postup

    1
    Done

    Začneme avokádem.Avokádo by mělo být zralé.Pokud není,tak doporučuji nechat ho dozrát v ledničce.Měkké avokádo poznáte,když ho zmáčknete prsty,tak se vám prsty lehce vtlačí do avokáda.Avokádo si podélně celé rozřízneme nožem.A pohybem dvou půlek proti sobě ho rozpůlíme.Vyjmeme pecku a dužinu vydlabeme pomocí polévkové lžíce.Avokádo lehce pokapeme citronovou šťávou. Vydlabané lodičky avokáda si můžete nechat na servírování pomazánky.

    2
    Done

    Dále k avokádu přidáme polovinu odtučněného tvarohu,malou konzervu tuňáka ve vlastní šťávě i se šťávou,lahůdkovou cibulku,nebo kousek normální nakrájené na jemno.Dále sůl,sladkou mletou papriku,pepř a trochu chilli.Vše umícháme mixérem.

    3
    Done

    Pomazánku servírujeme v lodičkách z avokáda.
    Nebo pomazánku rovnou natíráme na chlebíčky,jednohubky,bagety a servírujeme se zeleninovou oblohou.

    Ája

    Zdravé vaření pro mně,jako děvče z vesnice :-) byla výzva.Ale myslím že jsem se s tím poprala dobře a chci své vaření poslat dál :-)

    Zobrazení receptu

    Pro tento recept ještě nejsou žádné recenze, použijte níže uvedený formulář k napsání recenze.
    Houbovka z hlívy ústřičné
    previous
    Houbovka z hlívy ústřičné
    Celozrnná Žemlovka neboli Zemlbába
    next
    Celozrnná Žemlovka neboli Zemlbába
    Houbovka z hlívy ústřičné
    previous
    Houbovka z hlívy ústřičné
    Celozrnná Žemlovka neboli Zemlbába
    next
    Celozrnná Žemlovka neboli Zemlbába

    Přidejte svůj komentář

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.