0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Přidat recept k oblíbeným

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Bedla jedlá v celozrnném kabátku

Bedla jedlá je chuťově výborná a lehká houba.Tak proč si z ní nepřipravit řízečky.

Vlastnosti:

    Ingredients

    Pokyny

    Share
    (Visited 8 times, 1 visits today)

    Postup

    1
    Done

    U bedly používáme jen klobouček. Takže nohu odřízneme a hlavu očistíme od trávy a naporcujeme podle velikosti klobouku. Připravíme si trojobal.Do jednoho talíře si dáme celozrnnou mouku, do druhého jeden bílek, špetku soli a trochu polotučného mléka či vody.Dobře prošleháme. Do třetího talíře si připravíme celozrnnou strouhanku.Já si třeba připravuji domácí. Celozrnné pečivo které nespotřebujeme,tak usuším a pak namelu na robotu na jemno. V některých prodejnách se dá i zakoupit.Porci bedly nejprve obalíme v mouce, po té v rozšlehaném bílku a nakonec obalíme ve strouhance. Rozpálíme si pánev do které dáme jen trochu olivového oleje.Opravdu jen trochu, protože bedla se chová prostě jako houba a olej by do sebe nasákla :-) Pečeme z obou stran do zlatova na. Podáváme s pečivem, ale dá se také podávat s vařeným bramborem, nebo bramborovou kaší.

    Ája

    Zdravé vaření pro mně,jako děvče z vesnice :-) byla výzva.Ale myslím že jsem se s tím poprala dobře a chci své vaření poslat dál :-)

    Zobrazení receptu

    Pro tento recept ještě nejsou žádné recenze, použijte níže uvedený formulář k napsání recenze.
    previous
    Křenová omáčka s hovězím masem
    next
    Bedla jedlá na přírodno
    previous
    Křenová omáčka s hovězím masem
    next
    Bedla jedlá na přírodno

    Přidejte svůj komentář

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    zithromax for strep throat

    over the counter viagra

    female pill