0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
1100 g vařené brambory ve slupce
450 g hrubá mouka
2 pol.lžíce vajahit 2 x bílek
2 pol.lžíce voda
1 špetka sůl

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Bramborové knedlíky

,,Ajiny recepty" I klasická jídla se dají uvařit zdravěji :-)

Výborné domácí knedlíčky,které se jen rozplývají na jazýčku :-)

Features:

    Ingredients

    Directions

    Share
    (Visited 229 times, 1 visits today)

    Steps

    1
    Done

    Brambory si nejlépe uvaříme den předem,abychom ušetřili čas,kdy budou brambory chladnout.Studené brambory si oloupeme a nastrouháme na jemno.Přidáme k nim kašičku,kterou získáme smícháním vajahitu a vody.Dále osolíme a přidáme hrubou mouku.

    2
    Done

    Zpracujeme vláčné těsto.
    Těsto rozdělíme na čtyři stejné díly a z každého uválíme knedlík.Knedlíky vaříme ve vodě 20 minut.Po deseti minutách knedlíky otočíme.

    Ája

    Zdravé vaření pro mně,jako děvče z vesnice :-) byla výzva.Ale myslím že jsem se s tím poprala dobře a chci své vaření poslat dál :-)

    Recipe Reviews

    There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
    Kuřecí závitek s paprikovou trikolorou
    previous
    Kuřecí závitek s paprikovou trikolorou
    Bramborové knedlíky plněné uzeným z domácího těsta
    next
    Bramborové knedlíky plněné uzeným z domácího těsta
    Kuřecí závitek s paprikovou trikolorou
    previous
    Kuřecí závitek s paprikovou trikolorou
    Bramborové knedlíky plněné uzeným z domácího těsta
    next
    Bramborové knedlíky plněné uzeným z domácího těsta

    Add Your Comment

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

    Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..