0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Brokolicové karbanátky s mozzarellou

,,Ajiny recepty " I klasická jídla se dají uvařit zdravěji :-)

Další z výborných zeleninových karbanátků které si zamilujete :-)

Features:

    Ingredients

    Directions

    Share
    (Visited 387 times, 1 visits today)

    Steps

    1
    Done

    Brokolici omyjeme,rozebereme na růžičky a dáme vařit na cca 15 až 20 minut než bude brokolice měkká.Pak jí dáme vychladit.Rostlinné párky a mozzarellu si nastrouháme na hrubo do větší mísy. Když máme brokolici vychlazenou,tak jí nožem nasekáme na jemno a přidáme k párkům s mozzarellou.Dále přidáme pepř,podravku,dva bílky,cibulku nakrájenou na jemno,deset polévkových lžic žitné mouky a pět celozrnné strouhanky.Vše důkladně smícháme a dáme na deset minut do chladna.

    2
    Done

    Pak si ze směsi uděláme kuličky,které obalujeme v žitné mouce a pak v bílku s vodou a špetkou soli.Kuličky obalíme v celozrnné strouhance a lehce rozmáčkneme na tvar karbanátku. Karbanátky smažíme v olivovém oleji do zlatova. Karbanátky podáváme s bramborovou kaší,nebo bramborem. A jsou výborné i za studena v housce třeba jako zdravá svačina :-)

    Ája

    Zdravé vaření pro mně,jako děvče z vesnice :-) byla výzva.Ale myslím že jsem se s tím poprala dobře a chci své vaření poslat dál :-)

    Dršťková polévka z hlívy ústřičné
    previous
    Dršťková polévka z hlívy ústřičné
    Holandské řízky z hlívy ústřičné
    next
    Holandské řízky z hlívy ústřičné
    Dršťková polévka z hlívy ústřičné
    previous
    Dršťková polévka z hlívy ústřičné
    Holandské řízky z hlívy ústřičné
    next
    Holandské řízky z hlívy ústřičné

    Add Your Comment

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

    Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..