Archiv receptů

postheadericon Celozrnná pomerančová srdíčka

Vytisknout recept
Celozrnná pomerančová srdíčka
Srdíčka jsou chuťově výborná,mají svěží chuť po pomerančích.
Pokyny
  1. Všechny suroviny si odvážíme a připravíme na zpracování těsta.V případě že nemáte čerstvou kůru z pomeranče,tak můžete použít sušenou,nebo citronovou,ale výsledek nebude takový jako s čerstvou pomerančovou.
    Celozrnná pomerančová srdíčka
  2. Suroviny zpracujeme na vláčné těsto,zabalíme do fólie a necháme odležet.Pak vyválíme a vykrajujeme srdíčka.Těsto vyvalujeme po částech,aby se nám lépe pracovalo.Srdíčka skládáme na plech s pečícím papírem a pečeme cca 10 minut.
    Celozrnná pomerančová srdíčka
  3. Srdíčka slepujeme nejlépe merunkovou marmeládou,pokud nemáte,tak vyberte nějakou pikantní.Polevu si umícháme z třech polévkových lžic moučky z třtinového cukru ( melu třtinový cukr mlýnkem na kafe) ,dále lžíci pomerančové šťávy a kávovou lžičku škrobové moučky.Důkladně vymícháme a pak potíráme vrh srdíček a dozdobíme kousky sušených meruňek.
    Celozrnná pomerančová srdíčka
  4. Cukroví skladujeme v krabičce v chladu.
    Celozrnná pomerančová srdíčka
Sdílet tento recept
Používáme WP Ultimate Recipe

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Hlavní jídla
Polévky
Omáčky
Zeleninová jídla
Těstoviny,rýže,brambory
Knedlíky,noky a další ..
Sladká jídla
Domácí light pomazánky
Light suroviny