0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Celozrnná pomerančová srdíčka

,,Ajiny recepty " I klasická jídla se dají uvařit zdravěji :-)

Srdíčka jsou chuťově výborná,mají svěží chuť po pomerančích :-)

Features:

    Ingredients

    Directions

    Share
    (Visited 65 times, 1 visits today)

    Steps

    1
    Done

    Všechny suroviny si odvážíme a připravíme na zpracování těsta.V případě že nemáte čerstvou kůru z pomeranče,tak můžete použít sušenou,nebo citronovou,ale výsledek nebude takový jako s čerstvou pomerančovou.

    2
    Done

    Suroviny zpracujeme na vláčné těsto,zabalíme do fólie a necháme odležet.Pak vyválíme a vykrajujeme srdíčka.Těsto vyvalujeme po částech,aby se nám lépe pracovalo.Srdíčka skládáme na plech s pečícím papírem a pečeme cca 10 minut.

    3
    Done

    Srdíčka slepujeme nejlépe meruňkovou marmeládou,pokud nemáte,tak vyberte nějakou pikantní.Polevu si umícháme z třech polévkových lžic moučky z třtinového cukru ( melu třtinový cukr mlýnkem na kafe) ,dále lžíci pomerančové šťávy a kávovou lžičku škrobové moučky.Důkladně rozmícháme a pak potíráme vrh srdíček a dozdobíme kousky sušených meruňek.

    4
    Done

    Cukroví skladujeme v krabičce v chladu.

    Ája

    Zdravé vaření pro mně,jako děvče z vesnice :-) byla výzva.Ale myslím že jsem se s tím poprala dobře a chci své vaření poslat dál :-)

    Čokoládové měsíčky s kokosovým krémem celozrnné
    previous
    Čokoládové měsíčky s kokosovým krémem celozrnné
    Celozrnné medové perníčky
    next
    Celozrnné medové perníčky
    Čokoládové měsíčky s kokosovým krémem celozrnné
    previous
    Čokoládové měsíčky s kokosovým krémem celozrnné
    Celozrnné medové perníčky
    next
    Celozrnné medové perníčky

    Add Your Comment

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

    Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..