0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

1 kg brambory cca 8 kusů
100 g celozrnná pšeničná mouka
150 g polohrubá mouka
1/2 kv sůl do těsta
2 kv sůl do vody
2 x bílek
1 x cottage sýr
1 x cibule
150 g uzená vepřová kýta libová
olivový olej

Celozrnné halušky s cottage sýrem

,, Ajiny recepty " I klasická jídla se dají uvařit zdravěji :-)

Výborná nízkotučná varianta halušek s brynzou :-)

Features:

    Ingredients

    Directions

    Share
    (Visited 228 times, 1 visits today)

    Steps

    1
    Done

    Syrové brambory si nastrouháme na jemno.přidáme sůl,bílky a obě mouky.Vytvoříme těsto které bude řidší než na bramborové knedlíky,aby nám šlo dobře pasírovat přes síto na halušky.

    2
    Done

    Dáme si vařit vodu,kterou osolíme.Jakmile se začne vařit,tak začneme postupně pasírovat těsto přes síto.Je dobré to dělat po částech.protože jakmile halušky vyplavou tak jsou hotové.Doporučuji těsto rozdělit tak na čtyřikrát.

    3
    Done

    Když máme halušky uvařené,tak si nakrájíme cibulku na jemno a dáme smažit na olivový olej.Než nám zezlátne,tak si nakrájíme uzenou kýtu na malé kostičky.Ty pak přidáme k cibulce a osmahneme.

    4
    Done

    Když máme uzené osmažené,tak ho přidáme k haluškám a přidáme také cottage sýr.Vše důkladně promícháme.

    5
    Done

    Halušky se dají podávat jako samotný pokrm,nebo jako příloha k masu.

    Ája

    Zdravé vaření pro mně,jako děvče z vesnice :-) byla výzva.Ale myslím že jsem se s tím poprala dobře a chci své vaření poslat dál :-)

    Kuře ala krocan
    previous
    Kuře ala krocan
    Indická dýňová polévka
    next
    Indická dýňová polévka
    Kuře ala krocan
    previous
    Kuře ala krocan
    Indická dýňová polévka
    next
    Indická dýňová polévka

    Add Your Comment

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

    Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..