0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Přidat recept k oblíbeným

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Celozrnný kuřecí řízek

,,Ajiny recepty " I klasická jídla se dají uvařit zdravěji :-)

Řízek obalený v celozrnném troj obalu :-)

Vlastnosti:

    Ingredients

    Pokyny

    Share
    (Visited 183 times, 1 visits today)

    Postup

    1
    Done

    Maso si jako první omyjeme a vysušíme.Pak po obou stranách osolíme.Připravíme si do jedné misky špaldovou mouku.Do druhé si rozšleháme bílek s trochou vody,nebo mléka a trochu osolíme.Do třetí misky si nasypeme celozrnnou strouhanku.Řízky obalujeme v trojobalu.

    2
    Done

    Pak je na trošce olivového oleje pečeme dozlatova po obou stranách a po upečení položíme na papírovou utěrku.

    3
    Done

    Jako přílohu si můžete dát bramborový salát,bramborovou kaši,brambory,nebo jen zeleninu.

    Ája

    Zdravé vaření pro mně,jako děvče z vesnice :-) byla výzva.Ale myslím že jsem se s tím poprala dobře a chci své vaření poslat dál :-)

    Zobrazení receptu

    Pro tento recept ještě nejsou žádné recenze, použijte níže uvedený formulář k napsání recenze.
    Kuře na paprice
    previous
    Kuře na paprice
    Houskové knedlíky ze špaldové mouky
    next
    Špaldové houskové knedlíky
    Kuře na paprice
    previous
    Kuře na paprice
    Houskové knedlíky ze špaldové mouky
    next
    Špaldové houskové knedlíky

    Přidejte svůj komentář

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.