Archiv receptů

postheadericon Celozrnný kuřecí řízek

Vytisknout recept
Celozrnný kuřecí řízek
Kuřecí řízek obalený v celozrnné mouce a strouhance a tím pro naše tělo stravitelnější.
Doba přípravy 15 min.
Doba vaření 20 min.
Porce
osoby
Doba přípravy 15 min.
Doba vaření 20 min.
Porce
osoby
Pokyny
  1. Maso si jako první omyjeme a vysušíme.Pak po obou stranách osolíme.Připravíme si do jedné misky špaldovou mouku.Do druhé si rozšleháme bílek s trochou vody,nebo mléka a trochu osolíme.Do třetí misky si nasypeme celozrnnou strouhanku.Řízky obalujeme v trojobalu.
    Kuřecí řízek v celozrnném obalu
  2. Pak je na trošce olivového oleje pečeme dozlatova po obou stranách a po upečení položíme na papírovou utěrku.
    Kuřecí řízek v celozrnném obalu
  3. Jako přílohu si můžete dát bramborový salát,bramborovou kaši,brambory,nebo jen zeleninu.
    Kuřecí řízek v celozrnném obalu
Sdílet tento recept
Používáme WP Ultimate Recipe

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.