Archiv receptů

postheadericon Chřestová krémová polévka ze zbytků

Zapečený chřest se šunkou

Zapečený chřest v bešamelu

Po rozkliknutí obrázku se dostanete na Zapečený chřest v bešamelu,kde recept na chřestovou polévku začíná.

Vytisknout recept
Chřestová krémová polévka ze zbytků
Výborná polévka a už se nemusíte rozhodovat jestli udělat chřestovou polévku,nebo zapečený chřest jako hlavní chod.
Doba přípravy 20 min.
Doba vaření 20 min.
Porce
osoby
Suroviny
Doba přípravy 20 min.
Doba vaření 20 min.
Porce
osoby
Suroviny
Pokyny
  1. S tímto receptem se už nemusíte rozhodovat jestli si uděláte polévku,nebo hlavní chod.Začátek vaření najdete u receptu Zapečený chřest v bešamelové omáčce a chřestová polévka ze zbytků-rubrika Hlavní jídla.
    Zapečený chřest se šunkou
  2. Ve vývaru z chřestu,který jsme získali vařením chřestu a odlomených zbytků z hlavního chodu-Zapečený chřest v bešamelu-rozmixujeme konce chřestu a pak propasírujeme,protože konce jsou dřevnaté a mixer to nerozšlehá do hladka.
    Chřestový krém
  3. Připravíme si jíšku z olivového oleje a celozrnné mouky a zahustíme vývar.Jíšku povaříme 5 minut.
    Chřestový krém
  4. Když máme jíšku povařenou,tak přidáme polévkovou lžíci smetany a petrželku.Pokud je potřeba,tak dosolíme.
  5. Chřestový krém
Poznámky k receptu

Zapečený chřest se šunkou

Zapečený chřest v bešamelu

Sdílet tento recept
Používáme WP Ultimate Recipe

One Response to “Chřestová krémová polévka ze zbytků”

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.