Chřestová krémová polévka ze zbytků
,,Ajiny recepty " I klasická jídla se dají uvařit zdravěji :-)
Výborná polévka a už se nemusíte rozhodovat jestli udělat chřestovou polévku,nebo zapečený chřest jako hlavní chod :-)
Directions
Share
(Visited 177 times, 1 visits today)
Steps
|
S tímto receptem se už nemusíte rozhodovat jestli si uděláte polévku,nebo hlavní chod.Začátek vaření receptu najdete v rubrice Hlavní jídla - recept - Zapečený chřest v bešamelové omáčce a chřestová polévka ze zbytků.
|
|
Vývar z chřestu,který jsme získali vařením chřestu a odlomených zbytků z hlavního chodu-Zapečený chřest v bešamelu-rozmixujeme konce chřestu a pak propasírujeme,protože konce jsou dřevnaté a mixer to nerozšlehá do hladka.
|
|
Připravíme si jíšku z olivového oleje a celozrnné mouky a zahustíme vývar.Jíšku povaříme 5 minut.
|
|
Když máme jíšku povařenou,tak přidáme polévkovou lžíci smetany a petrželku.Pokud je potřeba,tak dosolíme.
|
Zdravé vaření pro mně,jako děvče z vesnice :-) byla výzva.Ale myslím že jsem se s tím poprala dobře a chci své vaření poslat dál :-)
Recipe Reviews
There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review