0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Čokoládové lístečky s arašídovou nutelou celozrnné

,,Ajiny recepty " I klasická jídla se dají uvařit zdravěji :-)

Čokoládové cukrovíčko ve zdravější variantě,ale na chuti to rozhodně neubralo :-)

Features:

    Ingredients

    Directions

    Share
    (Visited 105 times, 1 visits today)

    Steps

    1
    Done

    Všechny suroviny na těsto si odvážíme a odměříme.Důkladně prohněteme až nám vznikne krásné vláčné těsto.Těsto zabalíme do fólie a dáme odpočinout na hodinu do lednice.

    2
    Done

    S těstem z kukuřičné mouky se krásně pracuje.Z těsta si odkrojíme třetinu a tu opatrně vyválíme.Těsto si můžete trochu poprášit kukuřičnou moukou.Z těsta vykrajujeme malé lístečky,které vyskládáme na plech vyložený pečícím papírem.Lístečky pečeme na 180°C cca 10 minut.Upečené a vychladlé lístečky si vyskládáme do krabičky.Mazání a zdobení doporučuji jako u každého cukroví až druhý den.

    3
    Done

    Do misky si dáme 4 kávové lžičky burákového másla-krému,přidáme lžičku kvalitního kakaa,nebo přírodní náhražku karob a osladíme 1,5 kávovou lžičkou agáve sirupu,nebo medu pokud sirup nemáte.Vše důkladně lžičkou promícháme a pak natíráme jednu stranu lístečku a druhým přiklopíme.Polovinu kvalitní hořké čokolády si rozpustíme ve vodní lázni,nebo v mikrovlnné troubě a pak lžičkou natíráme lístečky a dozdobíme mandličkou,nebo podle vaší fantazie.

    4
    Done

    Cukroví uchováváme v chladu.

    Ája

    Zdravé vaření pro mně,jako děvče z vesnice :-) byla výzva.Ale myslím že jsem se s tím poprala dobře a chci své vaření poslat dál :-)

    Celozrnné medové perníčky
    previous
    Celozrnné medové perníčky
    Dušené hovězí
    next
    Hovězí na divoko
    Celozrnné medové perníčky
    previous
    Celozrnné medové perníčky
    Dušené hovězí
    next
    Hovězí na divoko

    Add Your Comment

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

    Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..