0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Čokoládové měsíčky s kokosovým krémem celozrnné

,,Ajiny recepty " I klasická jídla se dají uvařit zdravěji :-)

Výborná kombinace hořké čokolády a kokosového krému.

Vlastnosti:

    Ingredients

    Pokyny

    Share
    (Visited 88 times, 1 visits today)

    Postup

    1
    Done

    Suroviny na těsto si odměříme a připravíme na zpracování.
    Zpracujeme vláčné těsto,které zabalíme do fólie a necháme odpočinout.

    2
    Done

    Těsto vyvalujeme po malých částech,aby se nám dobře vyvaloval plát těsta.Vykrajujeme malé půlměsíčky a skládáme je na plech s pečícím papírem.Pečeme na 180°C cca 10 minut.

    3
    Done

    Kokosový krém si připravíme smícháním sušeného sojového nápoje Zajíc,vody,kokosu,syrovátky a třtinového vanilkového cukru.

    4
    Done

    Půlměsíčky mažeme kokosovým krémem a přiklopíme druhým.Pak si rozehřejeme ve vodní lázni,nebo v mikrovlnné troubě kvalitní hořkou čokoládu.Pokud je příliš hustá,přidáme trochu kvalitního oleje bez aroma,nebo trochu Ramy.Důkladně promícháme a mažeme pomocí kávové lžičky vršky měsíčků.Po malé chvilce posypeme kokosem.Kokos nesypte hned,rozmočil by se do čokolády.Cukroví uchováváme v krabici a v chladnu.

    Ája

    Zdravé vaření pro mně,jako děvče z vesnice :-) byla výzva.Ale myslím že jsem se s tím poprala dobře a chci své vaření poslat dál :-)

    Vanilkové rohlíčky celozrnné
    previous
    Vanilkové rohlíčky celozrnné
    Celozrnná pomerančová srdíčka
    next
    Celozrnná pomerančová srdíčka
    Vanilkové rohlíčky celozrnné
    previous
    Vanilkové rohlíčky celozrnné
    Celozrnná pomerančová srdíčka
    next
    Celozrnná pomerančová srdíčka