0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
2 litry voda
1/2 balení mražená zelenina na polévku
1 x slepičí bujón
1 kv sůl
1 kv podravka
5 pol.lžic olivový olej
4 pol.lžíce celozrnná pšeničná mouka
3 x bílek
pažitka a petrželka

Falešná slepičí polévka – celozrnná

,, Ajiny recepty " I klasická jídla se dají uvařit zdravěji :-)

Tuto polívčičku jsme milovali jako děti od maminky.I s malou úpravou ingrediencí je pořád skvělá :-)

Features:
  • polévka

Ingredients

Directions

Share
(Visited 121 times, 1 visits today)

Steps

1
Done

Do dvou litru vody si vsypeme polovinu balení mražené polévkové zeleniny.Přidáme bujon,sůl a podravku.Vaříme 10 minut a pak si připravíme zásmažku.

2
Done

Do kastrůlku si odměříme pět polévkových lžic olivového oleje,čtyři rovné polévkové lžíce celozrnné mouky a uděláme jíšku.
Po cca dvou minutách pražení jíšky přidáme bílky.Bílky zasmahnem a jíška se nám zdrcne na velké hrudky.Odstavíme z ohně a velké hrudky pěkně vařečkou roztrháme.

3
Done

Pak zásmažku vsypeme do vroucí polévky a vařečkou promícháme.Vaříme ještě 5 minut.Do polévky přidáme bylinky a popřípadě dosolíme.
Polévku doporučuji pro malé děti :-) ti jí milují :-D

Ája

Zdravé vaření pro mně,jako děvče z vesnice :-) byla výzva.Ale myslím že jsem se s tím poprala dobře a chci své vaření poslat dál :-)

Špaldová bábovka
previous
Špaldová bábovka
next
Vepřové na pórku
Špaldová bábovka
previous
Špaldová bábovka
next
Vepřové na pórku

Add Your Comment

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..