0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
1 x cibule
olivový olej
3 pol.lžíce žitná mouka
2 x 400g fazolky v konzervě ve slaném nálevu Kauflland
3/4 litru polotučné mléko
1/2 kv sůl
1 kv podravka
1 x masox
4 pol.lžíce ocet
3 kv třtinový cukr
4 pol.lžíce smetana 12%

Fazolky na kyselo

,,Ajiny recepty " I klasická jídla se dají uvařit zdravěji :-)

Fazolky na kyselo jsem ve škole nesnášela :-) ale tyto miluji :-)

Features:

    Ingredients

    Directions

    Share

    ci

    (Visited 618 times, 1 visits today)

    Steps

    1
    Done

    Cibulku si nakrájíme na jemno a osmažíme na olivovém oleji.Když máme cibulku zlatavou,tak přidáme 3 lžíce žitné mouky a popřípadě ještě trochu olivového oleje a uděláme jíšku.

    2
    Done

    Když máme jíšku povařenou tak přidáme nálev z fazolek a 3/4 litru mléka.Přidáme sůl, podravku ,masox a povaříme 10 minut.Pak přidáme fazolky,ocet,cukr,popřípadě dosolíme a nakonec smetanu.

    3
    Done

    Jako příloha jsou dobré vejce na tvrdo bez žloutků,brambory,nebo žitné knedlíky.

    Ája

    Zdravé vaření pro mně,jako děvče z vesnice :-) byla výzva.Ale myslím že jsem se s tím poprala dobře a chci své vaření poslat dál :-)

    previous
    Zelňačka Couračka
    Plněná roláda
    next
    Plněné kuřecí roládíčky jarní nádivkou
    previous
    Zelňačka Couračka
    Plněná roláda
    next
    Plněné kuřecí roládíčky jarní nádivkou

    Add Your Comment

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

    Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..