Archiv receptů

postheadericon Fitness Hermelín v celozrnném kabátku

Vytisknout recept
Fitness Hermelín v celozrnném kabátku
I obalovaný hermelín se dá připravit zdravěji a na chuti to určitě neubralo :-)
Pokyny
  1. Oba hermelíny si rozřízneme vodorovně v půlce.Připravíme si trojobal.Bílek smícháme s trochou mléka osolíme a vidličkou rozšleháme.Vedle do dvou misek si připravíme trochu špaldové mouky a do druhé misky trochu celozrnné strouhanky.Do další misky si připravíme vodu.Hermelín nejdříve dobře namočíme ve vodě,klidně si pomožte rukama.Pak obalíme v mouce,v bílku a ve strouhance.Pak opět v bílku a opět ve strouhance.Strouhanku pečlivě přimačkáváme.Pokud obalování odbudete tak vám pak hermelín vyteče při smažení.Takže si dejte opravdu záležet a nezapomente každý obalit dvakrát v bílku a ve strouhance.
    Fitness Hermelín v celozrnném kabátku
  2. V pánvi si necháme rozpálit olivový olej.Tentokrát dáme trochu víc oleje.Hermelínky vložíme do rozpáleného oleje a smažíme zprudka.Vychází to cca 3 minuty z první strany a 2 min z druhé.Když hermelínky otočíte,tak jakmile se začnou nafukovat,tak rychle vyndávejte na talíř :-) Opékáme zprudka,protože jinak by sýr vytekl na pánvičce.
    Fitness Hermelín v celozrnném kabátku
  3. Obalovaný hermelín podáváme s bramborem,bramborovou kaší,nebo jen se zeleninovou oblohou.
    Fitness Hermelín v celozrnném kabátku
Sdílet tento recept
Používáme WP Ultimate Recipe

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.