0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Přidat recept k oblíbeným

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Fitness Hermelín v celozrnném kabátku

,,Ajiny recepty " I klasická jídla se dají uvařit zdravěji :-)

I obalovaný hermelín se dá připravit zdravěji a na chuti to určitě neubralo :-)

Vlastnosti:

    Ingredients

    Pokyny

    Share
    (Visited 114 times, 1 visits today)

    Postup

    1
    Done

    Oba hermelíny si rozřízneme vodorovně v půlce.Připravíme si troj obal.Bílek smícháme s trochou mléka osolíme a vidličkou rozšleháme.Vedle do dvou misek si připravíme trochu špaldové mouky a do druhé misky trochu celozrnné strouhanky.Do další misky si připravíme vodu.Hermelín nejdříve dobře namočíme ve vodě,klidně si pomozte rukama.Pak obalíme v mouce,v bílku a ve strouhance.Pak opět v bílku a opět ve strouhance.Strouhanku pečlivě přimačkáváme.Pokud obalování odbudete tak vám pak hermelín vyteče při smažení.Takže si dejte opravdu záležet a nezapomeňte každý obalit dvakrát v bílku a ve strouhance.

    2
    Done

    V pánvi si necháme rozpálit olivový olej.Tentokrát dáme trochu víc oleje.Hermelínky vložíme do rozpáleného oleje a smažíme zprudka.Vychází to cca 3 minuty z první strany a 2 min z druhé.Když hermelínky otočíte,tak jakmile se začnou nafukovat,tak rychle vyndávejte na talíř :-) Opékáme zprudka,protože jinak by sýr vytekl na pánvičce.

    3
    Done

    Obalovaný hermelín podáváme s bramborem,bramborovou kaší,nebo jen se zeleninovou oblohou.

    Ája

    Zdravé vaření pro mně,jako děvče z vesnice :-) byla výzva.Ale myslím že jsem se s tím poprala dobře a chci své vaření poslat dál :-)

    Zobrazení receptu

    Pro tento recept ještě nejsou žádné recenze, použijte níže uvedený formulář k napsání recenze.
    previous
    Vepřové na pórku
    Ovesná kaše s jablky a skořicí
    next
    Ovesná kaše s jablky a skořicí
    previous
    Vepřové na pórku
    Ovesná kaše s jablky a skořicí
    next
    Ovesná kaše s jablky a skořicí

    Přidejte svůj komentář

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.