0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredience

Počet osob:
450 g hovězí plátek 4x
2 špetky pepř mletý na plátky masa
1 x cibule červená
olivový olej
1kv sůl do oleje
4x pepř celý
3x jalovec celý
0,5 dcl červené víno
1x masox nebo natur bujon
1 litr voda
5pl hraška + voda nebo jížka
400g Bonduelle Creatif konzerva mrkev,hrášek,fazolky
3/4 pl rama
1/2 kv třtinový cukr
180 g Hrášek Hamé sterilizovaný malá konzerva

Přidat recept k oblíbeným

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Hovězí na divoko

,,Ajiny recepty " I klasická jídla se dají uvařit zdravěji :-)

Výborné dušené hovězí na jalovci a červeném víně,k tomu podušená zelenina na másle a není co dodat :-) Snad jen dobrou chuť .

Vlastnosti:

    Ingredients

    Pokyny

    Share
    (Visited 183 times, 1 visits today)

    Postup

    1
    Done

    Jako první si opepříme plátky hovězího libového masíčka.Po té nakrájíme červenou cibuli na jemno a dáme osmažit do zlatova na olivový olej do kterého přidáme jednu kávovou lžičku soli.Když máme cibulku zlatavou,tak vložíme do hrnce plátky masa a necháme zatáhnout z obou stran.Když máme plátky masa osmažené,tak je vyjmeme na talířek a do hrnce vhodíme pepř celý a jalovec a zalijeme červeným vínem.Víno necháme odpařit cca minutku a vrátíme plátky masa i se štávou která zůstala na talířku po mase.Zalijeme litrem vody a dusíme maso.V tlakovém hrnci cca 40 minut.Také můžeme vařit v mikrovlnné troubě na 190°C + 440 W 50 minut.Nebo v klasickém hrnci cca1h 45 minut s tím že budete muset hlídat a případně dolít vodu,lépe vývar ,aby omáčka neztratila chuť.

    2
    Done

    Když máme masíčko měkké,tak plátky vyndáme z omáčky na talířek.Vylovíme i kuličky jalovce a omáčku rozmixujeme bud tyčovým mixérem,nebo mixérem na koktejly do hladka.Rozmixovanou omáčku vrátíme na plotnu,přivedeme k varu a zahustíme hraškou rozmíchanou ve studené vodě.Můžeme použít i celozrnnou mouku s vodou,nebo jíšku.Omáčku povaříme na mírném stupni 5 minut.

    3
    Done

    Do malého kastrůlku si dáme 3/4 polévkové lžíce Ramy nebo Flory a přidáme slitou konzervu Bonduelle Creativ.Dusíme asi tři minuty a po té přidáme slitý hrášek z konzervy,přidáme třtinový cukr a už jen prohřejeme.

    4
    Done

    Hovězí na divoko podáváme nejlépe s vařeným bramborem,nebo bramborovou kaší.Ale výborné by byly i Karlovarské,kulaté či rohlíkové knedlíky :-)

    Ája

    Zdravé vaření pro mně,jako děvče z vesnice :-) byla výzva.Ale myslím že jsem se s tím poprala dobře a chci své vaření poslat dál :-)

    Zobrazení receptu

    Pro tento recept ještě nejsou žádné recenze, použijte níže uvedený formulář k napsání recenze.
    Čokoládové lístečky s arašídovou nutelou celozrnné
    previous
    Čokoládové lístečky s arašídovou nutelou celozrnné
    kapustové holanďáky
    next
    Kapustové holandské řízky
    Čokoládové lístečky s arašídovou nutelou celozrnné
    previous
    Čokoládové lístečky s arašídovou nutelou celozrnné
    kapustové holanďáky
    next
    Kapustové holandské řízky

    Přidejte svůj komentář

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    zithromax for strep throat

    over the counter viagra

    female pill