Archiv receptů

postheadericon Hovězí na okurkách

Vytisknout recept
Hovězí na okurkách
Výborná omáčka,kterou můžeme udělat i z vepřového,nebo kuřecího masíčka.
Doba přípravy 15 minut
Doba vaření 45 min
Porce
porcí
Suroviny
Doba přípravy 15 minut
Doba vaření 45 min
Porce
porcí
Suroviny
Pokyny
  1. Cibulku si nakrájíme na jemno a dáme si jí zezlátnout na olivový olej do kterého si přidáme kávovou lžičku soli.Když máme cibulku zlatavou tak přihodíme maso a ze všech stran ho orestujeme.
    Hovězí na okurkách
  2. Pak přidáme dvě polévkové lžíce kremžské hořčice,okurky nakrájené na malé kousky,pepř celý a zeleninový bujon.Přilijeme 1,25 litru vody a vaříme v tlakovém hrnci 40 minut a v klasickém 1h 45 minut.
    Hovězí na okurkách
  3. Když máme maso měkké tak omáčku zahustíme hraškou rozmíchanou ve studené vodě.Povaříme 5 minut.Omáčku dochutíme solí,kávovou lžičkou třtinového cukru a polévkovou lžící nízkotučné smetany.
    Hovězí na okurkách
  4. Omáčku podáváme s rýží,těstovinami,knedlíkem,ale i bramborem.
    Hovězí na okurkách
Sdílet tento recept
Používáme WP Ultimate Recipe

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.