0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredience

Počet osob:
cca 400g hovězí maso libové
1x cibule
olivový olej
1 kv sůl do oleje
4 kv sladká paprika mletá
2 kv podravka
4 kv halali
5 x pepř celý
5 x nové koření celé
1 x zeleninový bujón
1 kv třtinový cukr
1,2 litry voda
7 pol.lžic Sosenfix škrobová jíška RUF Kaufland
3 pol.lžíce smetana 12%
1 kv sůl

Přidat recept k oblíbeným

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Hovězí na paprice

Hovězí na paprice je výborná omáčka s jemnou chutí a vůní po červené paprice.

Vlastnosti:

    Ingredients

    Pokyny

    Share
    (Visited 35 times, 1 visits today)

    Postup

    1
    Done

    Cibulku si nakrájíme na jemno a dáme smažit na olivový olej do kterého přidáme jednu kávovou lžičku soli. Než cibulka zezlátne tak si nakrájíme masíčko. To pak přidáme k cibulce a opečeme ze všech stran. Když je masíčko zatáhlé, tak přihodíme 4kv mleté sladké papriky a promícháme.Podlijeme trochou vody,aby se nám paprika nepřipálila ( mohla by zhořknout ).Dál přidáme 2kv podravky, 4kv halali, 5x pepř celý, 5x nové koření celé, 1kv třtinového cukru, 1x zeleninový bujon.Zalijeme 1,2 litry vody a dáme vařit v tlakovém hrnci 40 minut. V normálním hrnci pod pokličkou cca 1h 30 minut.Když máme masíčko měkké, tak omáčku zahustíme škrobovou jíškou RUF. Cca 7 pol.lžic a povaříme 2 minuty.Po té zjemníme 3 pol.lžícemi nízkotučné smetany.Případně dosolíme 1kv soli. Omáčku lze podávat s těstovinami, knedlíkem či rýží.

    Ája

    Zdravé vaření pro mně,jako děvče z vesnice :-) byla výzva.Ale myslím že jsem se s tím poprala dobře a chci své vaření poslat dál :-)

    Zobrazení receptu

    Pro tento recept ještě nejsou žádné recenze, použijte níže uvedený formulář k napsání recenze.
    previous
    Domácí hermelínová pomazánka
    next
    Cibulový čaj na chřipku
    previous
    Domácí hermelínová pomazánka
    next
    Cibulový čaj na chřipku

    Přidejte svůj komentář

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.