0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredience

Počet osob:
3 pol.lžíce ovesné vločky
2 x mrkev
1 x květák
1 x zeleninový bujón
1 kv sůl
1,5 kv kmín drcený
1,2 litru voda
hrst čerstvá petrželka

Přidat recept k oblíbeným

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Hustá květáková polévka z Krkonoš

Tento recept pochází z Krkonoš od starých chudých budařů. Recept je velmi jednoduchý a z mála surovin nakrmíte velkou rodinu :-)

Vlastnosti:
  • polévka

Ingredients

Pokyny

Share
(Visited 50 times, 1 visits today)

Postup

1
Done

Vločky dáme do hrnce a pražíme na sucho cca 2 minuty než začnou vonět.Pak přidáme očištěnou mrkev,kterou jsme si nastrouhali na hrubo a pražíme opět 2 minuty na sucho.Pak přidáme rozebraný květák na malé kousky,zalijeme 1,2 litrem vody.Přidáme zeleninový bujón,sůl,kmín a dáme vařit na 35 minut pod pokličku na mírném stupni.

2
Done

Když máme květák měkký,tak ho vidličkou rozšťoucháme na malé kousky a přihodíme hrst čerstvé petrželky na jemno.Pokud by jste chtěli ještě vydatnější polévku :-) můžete v polévce rozkvedlat jeden bílek :-) ale nemusí tam být.I tak je polévka hustá.

Ája

Zdravé vaření pro mně,jako děvče z vesnice :-) byla výzva.Ale myslím že jsem se s tím poprala dobře a chci své vaření poslat dál :-)

Zobrazení receptu

Pro tento recept ještě nejsou žádné recenze, použijte níže uvedený formulář k napsání recenze.
previous
Lečo se sojovým párkem
next
Bábovka Hokaido
previous
Lečo se sojovým párkem
next
Bábovka Hokaido

Přidejte svůj komentář

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

hendricks.com/store/

over the counter viagra