0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredience

Počet osob:
1/2 hrnku jáhly
1 hrnek polotučné mléko
1/4 hrnku voda
špetka sůl
2 kv sirup nebo třtinový cukr
mletá skořice
jablka a rozinky

Přidat recept k oblíbeným

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Jáhlová kaše

,, Ajiny recepty " I klasická jídla se dají uvařit zdravěji :-)

Zdravá a chuťově výborná kašička ke snídani či obědu.

Vlastnosti:

    Ingredients

    Pokyny

    Share
    (Visited 91 times, 1 visits today)

    Postup

    1
    Done

    Jáhly si odměříme a pak je minim. 4 x spaříme a propláchneme horkou vodou z rychlovarné konvice.Tímto se zbavíme hořkosti jáhel.Takže toto opravdu dodržet,jinak vám kašička nebude chutnat.

    2
    Done

    Pak jáhly přidáme do mléka s vodou a špetkou soli.Přivedeme k varu a pak stáhneme plamen na minimum a vaříme za občasného zamíchání 15 minut.Po té necháme ještě 5 minut pod pokličkou.Po té kašičku osladíme.

    3
    Done

    Jáhlovou kaši zdobíme skořicí,jablíčky a rozinkami.Nebo tím co máte rády.
    Porce vystačí na dvě snídaňové,nebo jednu velkou k obědu.

    Ája

    Zdravé vaření pro mně,jako děvče z vesnice :-) byla výzva.Ale myslím že jsem se s tím poprala dobře a chci své vaření poslat dál :-)

    Zobrazení receptu

    Pro tento recept ještě nejsou žádné recenze, použijte níže uvedený formulář k napsání recenze.
    Rýžová kaše
    previous
    Rýžová kaše
    Pohanková kaše z vloček
    next
    Pohanková kaše z vloček
    Rýžová kaše
    previous
    Rýžová kaše
    Pohanková kaše z vloček
    next
    Pohanková kaše z vloček

    Přidejte svůj komentář

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

    zithromax for strep throat

    over the counter viagra

    female pill