Archiv receptů

postheadericon Jáhlová kaše

Vytisknout recept
Jáhlová kaše
Zdravá a chuťově výborná kašička ke snídani či obědu.
Doba přípravy 4 min
Doba vaření 15 min
Doba nečinnosti 5 min.odstát
Porce
porce
Suroviny
Doba přípravy 4 min
Doba vaření 15 min
Doba nečinnosti 5 min.odstát
Porce
porce
Suroviny
Pokyny
  1. Jáhly si odměříme a pak je minim. 4 x spaříme a propláchneme horkou vodou z rychlovarné konvice.Tímto se zbavíme hořkosti jáhel.Takže toto opravdu dodržet,jinak vám kašička nebude chutnat.
    Jáhlová kaše
  2. Pak jáhly přidáme do mléka s vodou a špetkou soli.Přivedeme k varu a pak stáhneme plamen na minimum a vaříme za občasného zamíchání 15 minut.Po té necháme ještě 5 minut pod pokličkou.Po té kašičku osladíme.
    Jáhlová kaše
  3. Jáhlovou kaši zdobíme skořicí,jablíčky a rozinkami.Nebo tím co máte rády.
    Jáhlová kaše
  4. Porce vystačí na dvě snídaňové,nebo jednu velkou k obědu.
    Jáhlová kaše
Sdílet tento recept
Používáme WP Ultimate Recipe

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.