0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredience

Počet osob:
1/2 hrnku jáhly
1 hrnek polotučné mléko
1/4 hrnku voda
špetka sůl
2 kv sirup nebo třtinový cukr
mletá skořice
jablka a rozinky

Přidat recept k oblíbeným

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Jáhlová kaše

,, Ajiny recepty " I klasická jídla se dají uvařit zdravěji :-)

Zdravá a chuťově výborná kašička ke snídani či obědu.

Vlastnosti:

    Ingredients

    Pokyny

    Share
    (Visited 121 times, 1 visits today)

    Postup

    1
    Done

    Jáhly si odměříme a pak je minim. 4 x spaříme a propláchneme horkou vodou z rychlovarné konvice.Tímto se zbavíme hořkosti jáhel.Takže toto opravdu dodržet,jinak vám kašička nebude chutnat.

    2
    Done

    Pak jáhly přidáme do mléka s vodou a špetkou soli.Přivedeme k varu a pak stáhneme plamen na minimum a vaříme za občasného zamíchání 15 minut.Po té necháme ještě 5 minut pod pokličkou.Po té kašičku osladíme.

    3
    Done

    Jáhlovou kaši zdobíme skořicí,jablíčky a rozinkami.Nebo tím co máte rády.
    Porce vystačí na dvě snídaňové,nebo jednu velkou k obědu.

    Ája

    Zdravé vaření pro mně,jako děvče z vesnice :-) byla výzva.Ale myslím že jsem se s tím poprala dobře a chci své vaření poslat dál :-)

    Zobrazení receptu

    Pro tento recept ještě nejsou žádné recenze, použijte níže uvedený formulář k napsání recenze.
    Rýžová kaše
    previous
    Rýžová kaše
    Pohanková kaše z vloček
    next
    Pohanková kaše z vloček
    Rýžová kaše
    previous
    Rýžová kaše
    Pohanková kaše z vloček
    next
    Pohanková kaše z vloček

    Přidejte svůj komentář

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    zithromax for strep throat

    over the counter viagra

    female pill