0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredience

Počet osob:
1/2 hrnku žitné vločky
1 hrnek polotučné mléko
1/4 hrnku voda
špetka sůl
4 x datle

Přidat recept k oblíbeným

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Kaše z žitných vloček

,, Ajiny recepty " I klasická jídla se dají uvařit zdravěji :-)

Výborná a zdravá kaše ke snídani či k obědu :-)

Vlastnosti:

    Ingredients

    Pokyny

    Share
    (Visited 433 times, 1 visits today)

    Postup

    1
    Done

    Vločky dáme vařit do mléka s vodou se špetkou soli.Přidáme datle nakrájené na malé kousky.Přivedeme k varu a stáhneme plamen na minimum.Vaříme 5 minut,pak necháme stát 5 minut přiklopené pokličkou.Datle kaši osladí,takže nemusíme kaši doslazovat.

    2
    Done

    Kaši podáváme zdobenou dle své fantazie,chutí a také jestli držíme dietu,nebo ne :-) Já zvolila kiwi,skořici a trochu javorového sirupu.Kaše vystačí na dvě snídaňové porce,nebo jednu velkou k obědu.

    Ája

    Zdravé vaření pro mně,jako děvče z vesnice :-) byla výzva.Ale myslím že jsem se s tím poprala dobře a chci své vaření poslat dál :-)

    Zobrazení receptu

    Pro tento recept ještě nejsou žádné recenze, použijte níže uvedený formulář k napsání recenze.
    Pohanková kaše z vloček
    previous
    Pohanková kaše z vloček
    Olivová pomazánka
    next
    Olivová pomazánka
    Pohanková kaše z vloček
    previous
    Pohanková kaše z vloček
    Olivová pomazánka
    next
    Olivová pomazánka

    Přidejte svůj komentář

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    hendricks.com/store/

    over the counter viagra