0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredience

Počet osob:
1/2 hrnku žitné vločky
1 hrnek polotučné mléko
1/4 hrnku voda
špetka sůl
4 x datle

Kaše z žitných vloček

,, Ajiny recepty " I klasická jídla se dají uvařit zdravěji :-)

Výborná a zdravá kaše ke snídani či k obědu :-)

Vlastnosti:

    Ingredients

    Pokyny

    Share
    (Visited 549 times, 1 visits today)

    Postup

    1
    Done

    Vločky dáme vařit do mléka s vodou se špetkou soli.Přidáme datle nakrájené na malé kousky.Přivedeme k varu a stáhneme plamen na minimum.Vaříme 5 minut,pak necháme stát 5 minut přiklopené pokličkou.Datle kaši osladí,takže nemusíme kaši doslazovat.

    2
    Done

    Kaši podáváme zdobenou dle své fantazie,chutí a také jestli držíme dietu,nebo ne :-) Já zvolila kiwi,skořici a trochu javorového sirupu.Kaše vystačí na dvě snídaňové porce,nebo jednu velkou k obědu.

    Ája

    Zdravé vaření pro mně,jako děvče z vesnice :-) byla výzva.Ale myslím že jsem se s tím poprala dobře a chci své vaření poslat dál :-)

    Pohanková kaše z vloček
    previous
    Pohanková kaše z vloček
    Olivová pomazánka
    next
    Olivová pomazánka
    Pohanková kaše z vloček
    previous
    Pohanková kaše z vloček
    Olivová pomazánka
    next
    Olivová pomazánka