Archiv receptů

postheadericon Kuřecí Zbojnický guláš

Vytisknout recept
Kuřecí Zbojnický guláš
Výborný zeleninový gulášek
Kuchyň Česká
Doba přípravy 15 min
Doba vaření 30 min
Porce
porcí
Kuchyň Česká
Doba přípravy 15 min
Doba vaření 30 min
Porce
porcí
Pokyny
  1. Cibulku si nakrájíme na jemno a dáme smažit na olivový olej do kterého přidáme lžičku soli.Kuřecí prsa si nakrájíme na kostičky.Když máme cibulku zlatavou,tak vhodíme kostky masa.Maso opražíme ze všech stran aby se krásně zatáhlo.Pak přidáme sladkou papriku,gulášové koření a po chvilce trošku podlijeme vodou,aby nám paprika nezhořkla.Po té přidáme Moravanku i s nálevem,jen okurky nakrájíme na kolečka.Přidáme bujon a zalijeme 1,2 litrem vody.Vaříme v tlakovém hrnci 30 minut.V normálním 1h 15 min. do změknutí masa.
  2. Na zahuštění omáčky použijeme hrašku rozmíchanou ve studené vodě a povaříme 10 minut.Pokud hrašku nemáte,použijte celozrnnou mouku rozmíchanou ve studené vodě.Omáčku ještě dochutíme solí.
    Kuřecí Zbojnický guláš
  3. Zbojnický gulášek podáváme s bezvaječnými těstovinami,knedlíkem,ale hodí se i rýže,nebo jen tmavé pečivo.
    Kuřecí Zbojnický guláš
Sdílet tento recept
Používáme WP Ultimate Recipe

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.