Archiv receptů

postheadericon Květák v celozrnném kabátku

Vytisknout recept
Květák v celozrnném kabátku
Celozrnný obal dodá květáku příjemnou chuť.
Doba přípravy 20 min
Doba vaření 30 min
Porce
osoby
Doba přípravy 20 min
Doba vaření 30 min
Porce
osoby
Pokyny
  1. Květák si omyjeme a rozebereme na růžičky.Vložíme do hrnce,zalijeme vodou a přidáme dvě káv.lžičky soli a trochu celého kmínu.Vaříme cca 15 až 20 minut podle kvality květáku.Květák by měl být jen změklý a ne uvařený.
    Obalovaný celozrnný květák
  2. Když máme květák změklý,tak si ho dáme vychladit.Mezi tím si připravíme trojobal.Bílky si smícháme s trochou vody a mléka,osolíme.Pak květák obalujeme jako klasický trojobal.Mouka,bílky,strouhanka.
    Obalovaný celozrnný květák
  3. Květák smažíme na troše olivového oleje do zlatova.
    Obalovaný celozrnný květák
  4. Květák nejlépe chutná s bramborem a zeleninovou oblohou.
    Obalovaný celozrnný květák
Sdílet tento recept
Používáme WP Ultimate Recipe

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.