0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
1 x cibule
olivový olej
1 kv sůl do oleje
2 x sojový párek
6 x větší paprika bílá
4 x rajče
1,5 kv kmín drcený
1 špetka pepř mletý
1 kv sůl
3 x bílek nebo 2 x celé vejce

Lečo se sojovým párkem

Lečo je přes léto oblíbeným jídlem,tak proč ho nezkusit v lehčí variantě než je klasika :-) A věřte,na chuti klasiky to opravdu neubralo :-)

Features:

    Ingredients

    Directions

    Share
    (Visited 30 times, 1 visits today)

    Steps

    1
    Done

    Cibulku si nakrájíme na jemno a dáme smažit na trochu olivového oleje,do kterého přidáme jednu kávovou lžičku soli.Než nám cibulka zezlátne,tak si nakrájíme dva sojové párky na půlměsíčky.Přidáme ke zlatavé cibulce a osmahneme.Pak přidáme papriky zbavené jádřinců a nakrájené na proužky.Dále rajčata nakrájená na osminky,nožem vyřízneme bubáka.Přidáme drcený kmín,pepř,sůl.Pak dusíme bez pokličky na vyšším stupni ( 7 ) bez podlití - zelenina pustí šťávu- 20 minut.Občas zamícháme.

    2
    Done

    Po dvaceti minutách máme papriky měkké a šťáva je skoro všechna vyvařená.Přidáme tři bílky a za stálého míchání necháme zatáhnout cca 3 minuty.

    3
    Done

    Lečo podáváme s pečivem ,nebo s uvařeným bramborem.

    Ája

    Zdravé vaření pro mně,jako děvče z vesnice :-) byla výzva.Ale myslím že jsem se s tím poprala dobře a chci své vaření poslat dál :-)

    previous
    Švestkáče z odpalovaného těsta
    next
    Hustá květáková polévka z Krkonoš
    previous
    Švestkáče z odpalovaného těsta
    next
    Hustá květáková polévka z Krkonoš

    Add Your Comment

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

    Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..