Archiv receptů

postheadericon Olomoucké kuřecí závitky

Vytisknout recept
Olomoucké kuřecí závitky
Jednoduché a rychlé na přípravu,výborná souhra chutí a luxusní vzhled při naservírování ,prostě se hned zamilujete :-)
Doba přípravy 30 min.
Doba vaření 50 min.
Porce
osoby
Doba přípravy 30 min.
Doba vaření 50 min.
Porce
osoby
Pokyny
  1. Kuřecí prsíčka si rozřízneme,přes igelitový sáček rozklepeme.Plátky osolíme,opeříme.Na každý plátek masa položíme šunku.Po té tvarůžek,kapii a okurku.Nyní závitky zavineme a omotáme nití,aby nám krásně držely pohromadě.Osolíme a opepříme závitky .
    Olomoucké kuřecí závitky
  2. Na dno pekáčku nakrájíme na půlměsíčky cibuli a závitky vyskládáme na ně.Podlijeme pivem a vodou.Dáme péct přikryté do vyhřáté trouby na 180°C 30 minut.Pak odklopíme a pečeme ještě 15 minut na barvičku.Pokud je potřeba tak trochu podlijeme vodou.
    Olomoucké kuřecí závitky
  3. Aby ta výborná šťávička nepřišla na zmar.Tak jí slijeme do rendlíku,přivedeme k varu a zahustíme hraškou.Povaříme 5 minut,popřípadě dosolíme.Podáváme s bramborem,bramborovou kaší,haluškami,bramborovým knedlíkem a určitě by se hodil i houskový a zelíčko.xxxx
    Olomoucké kuřecí závitky
Sdílet tento recept
Používáme WP Ultimate Recipe

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.