0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredience

Počet osob:
4 x kuřecí prsa
sůl,pepř na maso
4 plátky šunka
1 balení olomoucké tyčinky
2 hrstě sterilizované kapie
1 x cibule
1 dcl světlé pivo
2 pol.lžíce hraška na zahuštění šťávičky

Přidat recept k oblíbeným

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Olomoucké kuřecí závitky

,,Ajiny recepty " I klasická jídla se dají uvařit zdravěji :-)

Jednoduché a rychlé na přípravu,výborná souhra chutí a luxusní vzhled při naservírování ,prostě se hned zamilujete :-)

Vlastnosti:

    Ingredients

    Pokyny

    Share
    (Visited 269 times, 1 visits today)

    Postup

    1
    Done

    Kuřecí prsíčka si rozřízneme,přes igelitový sáček rozklepeme.Plátky osolíme,opeříme.Na každý plátek masa položíme šunku.Po té tvarůžek,kapii a okurku.Nyní závitky zavineme a omotáme nití,aby nám krásně držely pohromadě.Osolíme a opepříme závitky .

    2
    Done

    Na dno pekáčku nakrájíme na půlměsíčky cibuli a závitky vyskládáme na ně.Podlijeme pivem a vodou.Dáme péct přikryté do vyhřáté trouby na 180°C 30 minut.Pak odklopíme a pečeme ještě 15 minut na barvičku.Pokud je potřeba tak trochu podlijeme vodou.

    3
    Done

    Aby ta výborná šťávička nepřišla na zmar.Tak jí slijeme do rendlíku,přivedeme k varu a zahustíme hraškou.Povaříme 5 minut,popřípadě dosolíme.Podáváme s bramborem,bramborovou kaší,haluškami,bramborovým knedlíkem a určitě by se hodil i houskový knedlík a zelíčko :-)

    Ája

    Zdravé vaření pro mně,jako děvče z vesnice :-) byla výzva.Ale myslím že jsem se s tím poprala dobře a chci své vaření poslat dál :-)

    Zobrazení receptu

    Pro tento recept ještě nejsou žádné recenze, použijte níže uvedený formulář k napsání recenze.
    Zapečené kapustičky
    previous
    Zapečené kapustičky
    Žemlové knedlíky
    next
    Žemlové knedlíky
    Zapečené kapustičky
    previous
    Zapečené kapustičky
    Žemlové knedlíky
    next
    Žemlové knedlíky

    Přidejte svůj komentář

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.