Archiv receptů

postheadericon Ovesná kaše s jablky a skořicí

Vytisknout recept
Ovesná kaše s jablky a skořicí
Výborná ovesná snídaně,nebo zdravý a vydatný oběd,nebo večeře :-)
Doba přípravy 5 min
Doba vaření 5 min
Porce
porce
Doba přípravy 5 min
Doba vaření 5 min
Porce
porce
Pokyny
  1. Tato porce ovesné kaše vychází na dvě porce ke snídani.Nebo jako jedna velká ( opravdu velká :-) )porce k obědu,nebo večeři.Mléko si odměříme a dáme vařit.Přidáme špetku soli a vsypeme ovesné vločky.Mléko s vločkami přivedeme k varu,hlavně dobře hlídáme,aby nám mléko nevzkypělo a neuteklo :-).Když se nám mléko vaří,tak stáhneme na minimum a za občasného míchání vaříme 5 minut.Pak přiklopíme pokličkou a necháme ještě 2 minuty odstát.Pak kaši osladíme.
    Ovesná kaše s jablky a skořicí
  2. Než se nám kaše uvařila,tak jsme si připravili jablíčko a nakrájeli na malé kousky.
    Ovesná kaše s jablky a skořicí
  3. Kaši vlijeme do talíře,nebo misek.Posypeme lehce skořicí,rozinkami a do středu dáme jablíčko nakrájené na kousky.Kaše je opravdu výborná a zdravá oproti těm instantním co se prodávají v krámech.
    Ovesná kaše s jablky a skořicí
Sdílet tento recept
Používáme WP Ultimate Recipe

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.