0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredience

Počet osob:
4 x plátek libové hovězí maso
pepř mletý na plátky masa
2 x cibule
olivový olej
1 kv sůl do oleje
2 pol.lžíce plnotučná hořčice
6 x kulička pepř celý
1 x masox nebo natur bujon
1 litr voda
1/4hrnku+3pl voda+žitná mouka nebo tmavá jíška na zahuštění
1/2 kv sůl na dochucení dle potřeby

Přidat recept k oblíbeným

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Roštěnky

,,Ajiny recepty " I klasická jídla se dají uvařit zdravěji :-)

Dušené hovězí plátky,které jsou jednoduché na přípravu a přesto tak vynikající :-)

Vlastnosti:

    Ingredients

    Pokyny

    Share
    (Visited 230 times, 1 visits today)

    Postup

    1
    Done

    Hovězí maso si očistíme a nakrájíme na plátky, každý opepříme mletým pepřem.Pak si nakrájíme cibule a dáme smažit na trochu olivového oleje s 1kv soli.Když budeme mít cibulku zlatavou,tak přidáme plátky a z obou stran je opečeme.Přidáme pepř celý,bujon ,plnotučnou hořčici a zalijeme litrem vody. Pokud budete podávat s rýží,tak 1,25 litru vody +1kv soli navíc.

    2
    Done

    Omáčku vaříme v tlakovém hrnci 40 minut a v mikrovlnné troubě na 180°C +250W 40 min + 180°C 20 min. V klasickém hrnci cca 1h 30 minut ( bude potřeba přidat vodu ). Když máme maso měkké,tak ho vyndáme z omáčky a tu zahustíme.Buď jíškou,nebo si rozkvrdláme studenou vodu s žitnou moukou a 5 minut povaříme. Podáváme s bramborovým knedlíkem,rýží,nebo bramborem.

    Ája

    Zdravé vaření pro mně,jako děvče z vesnice :-) byla výzva.Ale myslím že jsem se s tím poprala dobře a chci své vaření poslat dál :-)

    Zobrazení receptu

    Pro tento recept ještě nejsou žádné recenze, použijte níže uvedený formulář k napsání recenze.
    Cizrna s uzeným kuřecím stehnem
    previous
    Cizrna s uzeným kuřecím stehnem
    Hovězí na Moravance
    next
    Hovězí na Moravance
    Cizrna s uzeným kuřecím stehnem
    previous
    Cizrna s uzeným kuřecím stehnem
    Hovězí na Moravance
    next
    Hovězí na Moravance

    Přidejte svůj komentář

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.