Archiv receptů

postheadericon Roštěnky

Vytisknout recept
Roštěnky
Doba přípravy 20 min.
Doba vaření 50 min.
Porce
Doba přípravy 20 min.
Doba vaření 50 min.
Porce
Pokyny
  1. Hovězí maso si očistíme a nakrájíme na plátky.Pak každý plátek osolíme a opepříme mletým pepřem.Pak si nakrájíme cibule a dáme smažit na trochu olivového oleje,který osolíme jednou kávovou lžičkou soli.Když budeme mít cibulku zlatavou,tak přidáme plátky a z obou stran je opečeme.
    Hovězí roštěnky
  2. Přidáme pepř celý,bujon ,plnotučnou hořčici a zalijeme vodou.Pokud budeme podávat s bramborovým knedlíkem,tak nám stačí 3/4 litru vody.Pokud budete podávat s rýží,tak potřebujete trochu víc omáčky,tak přidejte 1,5 litru vody.Pokud jste dali více vody,tak ještě přisolte.
    Hovězí roštěnky
  3. Omáčku vaříme v tlakovém hrnci 40 minut a v mikrovlnné troubě na 180°C +250W 40 min + 180°C 20 min.Když máme maso měkké,tak ho vyndáme z omáčky a tu zahustíme.Buď jíškou,nebo si rozkvrdláme studenou vodu s žitnou moukou,5 minut povaříme.
    Hovězí roštěnky
  4. Podáváme s bramborovým knedlíkem,rýží,nebo bramborem.
    Hovězí Roštěnky
Sdílet tento recept
Používáme WP Ultimate Recipe

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.