0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
4 x plátek libové hovězí maso
pepř mletý na plátky masa
2 x cibule
olivový olej
1 kv sůl do oleje
2 pol.lžíce plnotučná hořčice
6 x kulička pepř celý
1 x masox nebo natur bujon
1 litr voda
1/4hrnku+3pl voda+žitná mouka nebo tmavá jíška na zahuštění
1/2 kv sůl na dochucení dle potřeby

Roštěnky

,,Ajiny recepty " I klasická jídla se dají uvařit zdravěji :-)

Dušené hovězí plátky,které jsou jednoduché na přípravu a přesto tak vynikající :-)

Features:

    Ingredients

    Directions

    Share
    (Visited 352 times, 1 visits today)

    Steps

    1
    Done

    Hovězí maso si očistíme a nakrájíme na plátky, každý opepříme mletým pepřem.Pak si nakrájíme cibule a dáme smažit na trochu olivového oleje s 1kv soli.Když budeme mít cibulku zlatavou,tak přidáme plátky a z obou stran je opečeme.Přidáme pepř celý,bujon ,plnotučnou hořčici a zalijeme litrem vody. Pokud budete podávat s rýží,tak 1,25 litru vody +1kv soli navíc.

    2
    Done

    Omáčku vaříme v tlakovém hrnci 40 minut a v mikrovlnné troubě na 180°C +250W 40 min + 180°C 20 min. V klasickém hrnci cca 1h 30 minut ( bude potřeba přidat vodu ). Když máme maso měkké,tak ho vyndáme z omáčky a tu zahustíme.Buď jíškou,nebo si rozkvrdláme studenou vodu s žitnou moukou a 5 minut povaříme. Podáváme s bramborovým knedlíkem,rýží,nebo bramborem.

    Ája

    Zdravé vaření pro mně,jako děvče z vesnice :-) byla výzva.Ale myslím že jsem se s tím poprala dobře a chci své vaření poslat dál :-)

    Cizrna s uzeným kuřecím stehnem
    previous
    Cizrna s uzeným kuřecím stehnem
    Hovězí na Moravance
    next
    Hovězí na Moravance
    Cizrna s uzeným kuřecím stehnem
    previous
    Cizrna s uzeným kuřecím stehnem
    Hovězí na Moravance
    next
    Hovězí na Moravance

    Add Your Comment

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

    Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..