Archiv receptů

postheadericon Rýžová kaše

Vytisknout recept
Rýžová kaše
Oblíbená kašička ke snídani či obědu :-)
Doba přípravy 7 min
Doba vaření 20 min
Doba nečinnosti 5 min.odstát
Porce
porce
Suroviny
Doba přípravy 7 min
Doba vaření 20 min
Doba nečinnosti 5 min.odstát
Porce
porce
Suroviny
Pokyny
  1. Rýži si odměříme a pořádně propláchneme minim. 10 x čistou vodou.Pak rýži přidáme do mléka s vodou a špetkou soli.Přivedeme k varu,pak stáhneme plamen na minimum a pomalu vaříme za občasného míchání 20 minut,aby byla rýže měkká.Kdyby byla kaše příliš hustá,tak přilijte trošku mléka.Pak necháme ještě 5 minut pod pokličkou odstát.Kaši osladíme.
    Rýžová kaše
  2. Podáváme sypané skořicí a zdobené ovocem a oříšky.Já použila meruňky a rozinky.Kaše vystačí na dvě snídaňové porce,nebo jednu velkou k obědu.
    Rýžová kaše
Sdílet tento recept
Používáme WP Ultimate Recipe

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.