0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
1/2 hrnku rýže
1 hrnek polotučné mléko
1/2 hrnku voda
špetka sůl
3 kv třtinový cukr
meruňky,rozinky,oříšky
mletá skořice

Rýžová kaše

,, Ajiny recepty " I klasická jídla se dají uvařit zdravěji :-)

Oblíbená mléčná kašička ke snídani či obědu :-)

Features:

    Ingredients

    Directions

    Share
    (Visited 91 times, 1 visits today)

    Steps

    1
    Done

    Rýži si odměříme a pořádně propláchneme minim. 10 x čistou vodou.Pak rýži přidáme do mléka s vodou a špetkou soli.Přivedeme k varu,pak stáhneme plamen na minimum a pomalu vaříme za občasného míchání 20 minut,aby byla rýže měkká.Kdyby byla kaše příliš hustá,tak přilijte trošku mléka.Pak necháme ještě 5 minut pod pokličkou odstát.Kaši osladíme.

    2
    Done

    Podáváme sypané skořicí a zdobené ovocem a oříšky.Já použila meruňky a rozinky.Kaše vystačí na dvě snídaňové porce,nebo jednu velkou k obědu.

    Ája

    Zdravé vaření pro mně,jako děvče z vesnice :-) byla výzva.Ale myslím že jsem se s tím poprala dobře a chci své vaření poslat dál :-)

    Hrášková krémová polévka
    previous
    Hrášková krémová polévka
    Jáhlová kaše
    next
    Jáhlová kaše
    Hrášková krémová polévka
    previous
    Hrášková krémová polévka
    Jáhlová kaše
    next
    Jáhlová kaše

    Add Your Comment

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

    Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..