0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredience

Počet osob:
1/2 hrnku rýže
1 hrnek polotučné mléko
1/2 hrnku voda
špetka sůl
3 kv třtinový cukr
meruňky,rozinky,oříšky
mletá skořice

Rýžová kaše

,, Ajiny recepty " I klasická jídla se dají uvařit zdravěji :-)

Oblíbená mléčná kašička ke snídani či obědu :-)

Vlastnosti:

    Ingredients

    Pokyny

    Share
    (Visited 61 times, 1 visits today)

    Postup

    1
    Done

    Rýži si odměříme a pořádně propláchneme minim. 10 x čistou vodou.Pak rýži přidáme do mléka s vodou a špetkou soli.Přivedeme k varu,pak stáhneme plamen na minimum a pomalu vaříme za občasného míchání 20 minut,aby byla rýže měkká.Kdyby byla kaše příliš hustá,tak přilijte trošku mléka.Pak necháme ještě 5 minut pod pokličkou odstát.Kaši osladíme.

    2
    Done

    Podáváme sypané skořicí a zdobené ovocem a oříšky.Já použila meruňky a rozinky.Kaše vystačí na dvě snídaňové porce,nebo jednu velkou k obědu.

    Ája

    Zdravé vaření pro mně,jako děvče z vesnice :-) byla výzva.Ale myslím že jsem se s tím poprala dobře a chci své vaření poslat dál :-)

    Hrášková krémová polévka
    previous
    Hrášková krémová polévka
    Jáhlová kaše
    next
    Jáhlová kaše
    Hrášková krémová polévka
    previous
    Hrášková krémová polévka
    Jáhlová kaše
    next
    Jáhlová kaše