0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
600 g libové vepřové maso
1 x cibule
olivový olej
1 kv sůl do oleje
1 kv kmín drcený
1,5 kv koriandr mletý
0,5 kv sůl
1 x masox
1 litr voda
7 pol.lžic Sosenfix škrobová jíška RUF Kaufland

Vepřové kostky na koriandru

Z vepřového masa vařím málo,protože nepatří mezi mé favority.Ale vepřové na koriandru je tak výborné, že hned se zařadilo mezi pravidelné vaření :-) Miluji, když je recept tak jednoduchý a přitom výsledek je tak skvělý :-)

Features:

    Ingredients

    Directions

    Share
    (Visited 112 times, 2 visits today)

    Steps

    1
    Done

    Cibulku si nakrájíme na jemno a dáme zezlátnout na trochu olivového oleje se lžičkou soli. Maso si nakrájíme na kostky a když nám cibulka zezlátne,tak vhodíme do hrnce.Maso necháme ze všech stran zatáhnout - opéct.Po té přidáme lžičku drceného kmínu, lžičku a půl mletého koriandru, půl lžičky soli, jeden masox a vše zalijeme litrem vody.Vaříme v tlakovém hrnci 35 minut.V klasickém hrnci cca 70 minut.Když máme maso měkké, tak zahustíme jíškou.Já použila škrobovou jíšku od firmy RUF zakoupenou v Kauflandu.S jíškou se úžasně pracuje,žádné hrudky,hned sypete do omáčky a pováří se jen dvě minutky.Na toto množství omáčky použijeme cca 7 polévkových lžic.

    2
    Done

    Vepřové na koriandru je výborné s bramborovou kaší, vařeným bramborem,ale dokážu si představit jako přílohu i bramborový knedlík,nebo noky.

    Ája

    Zdravé vaření pro mně,jako děvče z vesnice :-) byla výzva.Ale myslím že jsem se s tím poprala dobře a chci své vaření poslat dál :-)

    previous
    Hokaido sýrový koláč – cheesecake
    next
    Bílá polévka z hlívy ústřičné
    previous
    Hokaido sýrový koláč – cheesecake
    next
    Bílá polévka z hlívy ústřičné

    Add Your Comment

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

    Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..