0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Přidat recept k oblíbeným

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Vepřové plátky na kyselé okurce

Jeden z dalších obyčejných a přesto neobyčejných receptů na omáčku ke které se dají podávat všechny možné přílohy.

Vlastnosti:

    Ingredients

    Pokyny

    Share
    (Visited 28 times, 1 visits today)

    Postup

    1
    Done

    Cibuli si nakrájíme na jemno a dáme smažit na trochu olivového oleje.Do oleje přidáme kávovou lžičku soli, 6 kuliček nového koření, 6 kuliček pepře celého a 2 bobkové listy.Smažíme než cibulka zezlátne,pak vhodíme plátky masa,které osmahneme z obou stran.Po té přidáme kyselou okurku nakrájenou na kousky,kremžskou i plnotučnou hořčici, masox a třtinový cukr.Vše zalijeme litrem vody a dáme vařit.V tlakové hrnci 40 minut.V normálním hrnci pod pokličkou na mírném ohni cca 1h 20.V tomto případě i počítejte s případným přilitím vody,protože se jí více vyvaří.

    2
    Done

    Když máme plátky masa měkké tak omáčku zahustíme jíškou.Já použila škrobovou jíšku od firmy RUF SOSENFIX zakoupenou v Kauflandu.U této jíšky stačí povařit 2 minuty.Omáčku ochutnáme,případně přidáme 1 kv soli a 1/2 kv cukru.Na závěr omáčku zjemníme 12% smetanou.Omáčku lze podávat s knedlíkem, těstovinami, rýží i vařeným bramborem.

    Ája

    Zdravé vaření pro mně,jako děvče z vesnice :-) byla výzva.Ale myslím že jsem se s tím poprala dobře a chci své vaření poslat dál :-)

    Zobrazení receptu

    Pro tento recept ještě nejsou žádné recenze, použijte níže uvedený formulář k napsání recenze.
    previous
    Cuketová omáčka Ancelbenc zavařená do sklenic
    next
    Cuketový guláš
    previous
    Cuketová omáčka Ancelbenc zavařená do sklenic
    next
    Cuketový guláš

    Přidejte svůj komentář

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    hendricks.com/store/

    over the counter viagra