Archiv receptů

postheadericon Zapečená šťavnatá treska

Vytisknout recept
Zapečená šťavnatá treska
Ryba zůstane krásně šťavnatá a zelenina jí výborně ochutí.
Doba přípravy 15 min.
Doba vaření 30 min.
Porce
Suroviny
Doba přípravy 15 min.
Doba vaření 30 min.
Porce
Suroviny
Pokyny
  1. Tresku si rozmrazíme,osušíme papírovou utěrkou a po obou stranách jí osolíme a posypeme kořením na ryby.Je dobré jí takto nechat alespoň půl hodiny marinovat,ale když není čas,tak to nevadí.
    Zapečená treska s hráškem a kukuřicí
  2. Na dno zapékací mísy nasypeme půl plechovky hrášku a půl plechovky kukuřice.Posypeme kořením na ryby,trochu osolíme a pokapeme citronovou šťávou.Na to poskládáme filety a zasypeme zbytkem hrášku a kukuřice.Opět koření na ryby,trochu sole a citronová šťáva.Pak vše zasypeme nastrouhaným sýrem a zalijeme smetanou.
    Zapečená treska s hráškem a kukuřicí
  3. Pečeme na 180°C 30 minut a v mikrovlnné troubě na 180°C + 250W 30 minut.Po upečení nechat 5 minut odstát a ihned podávat.Nenechávat ještě třeba půl hodiny v teplé troubě než přijde manžel z práce,protože se tím ryba vysušuje.A nebudete mít ten správný chuťový zážitek :-)
    Zapečená treska s hráškem a kukuřicí
  4. Zapečená treska
Sdílet tento recept
Používáme WP Ultimate Recipe

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.