0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Přidat recept k oblíbeným

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Zapečená šťavnatá treska

,,Ajiny recepty " I klasická jídla se dají uvařit zdravěji :-)

Ryba zůstane krásně šťavnatá a zelenina jí výborně ochutí.

Vlastnosti:

    Ingredients

    Pokyny

    Share
    (Visited 146 times, 2 visits today)

    Postup

    1
    Done

    Tresku si rozmrazíme,osušíme papírovou utěrkou a po obou stranách jí osolíme a posypeme kořením na ryby.Je dobré jí takto nechat alespoň půl hodiny marinovat,ale když není čas,tak to nevadí.

    2
    Done

    Na dno zapékací mísy nasypeme půl plechovky hrášku a půl plechovky kukuřice.Posypeme kořením na ryby,trochu osolíme a pokapeme citronovou šťávou.Na to poskládáme filety a zasypeme zbytkem hrášku a kukuřice.Opět koření na ryby,trochu sole a citronová šťáva.Pak vše zasypeme nastrouhaným sýrem a zalijeme smetanou.

    3
    Done

    Pečeme na 180°C 30 minut a v mikrovlnné troubě na 180°C + 250W 30 minut.Po upečení nechat 5 minut odstát a ihned podávat.Nenechávat ještě třeba půl hodiny v teplé troubě než přijde manžel z práce,protože se tím ryba vysušuje.A nebudete mít ten správný chuťový zážitek :-)

    Ája

    Zdravé vaření pro mně,jako děvče z vesnice :-) byla výzva.Ale myslím že jsem se s tím poprala dobře a chci své vaření poslat dál :-)

    Zobrazení receptu

    Pro tento recept ještě nejsou žádné recenze, použijte níže uvedený formulář k napsání recenze.
    Lilkovo bramborové placičky
    previous
    Lilkové placičky
    Zeleninová polévka s kapáním
    next
    Zeleninová polévka s obláčkama
    Lilkovo bramborové placičky
    previous
    Lilkové placičky
    Zeleninová polévka s kapáním
    next
    Zeleninová polévka s obláčkama

    Přidejte svůj komentář

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

    zithromax for strep throat

    over the counter viagra

    female pill