0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredience

Počet osob:
1 balení barevné bezvaječné těstoviny
2 kv sůl do vody
1 x cibule
olivový olej
1/2 kv sůl do oleje
4 x nožička sojové párky
1 kv podravka
4 x bílek
1/2 hrnku polotučné mléko
1 špetka pepř mletý
pažitka a petrželka

Přidat recept k oblíbeným

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Zapečené nezapečené těstoviny s rostlinným párkem

,,Ajiny recepty " I klasická jídla se dají uvařit zdravěji :-)

Výborné a přesto rychlé jídlo z těstovin a sojových párků :-)

Vlastnosti:

    Ingredients

    Pokyny

    Share
    (Visited 78 times, 1 visits today)

    Postup

    1
    Done

    Jako první si dáme vařit osolenou vodu na těstoviny.Když se voda vaří,tak vsypeme do hrnce těstoviny a uvaříme dle návodu na těstovinách.Nakrájíme si cibuli na jemno a dáme smažit na trošce olivového oleje.Než nám cibulka zezlátne,tak si nakrájíme rostlinné párky na půlměsíčky.

    2
    Done

    Přidáme párky k cibulce a opečeme.V hrnku si rozšleháme půl hrnku mléka,čtyři bílky a sůl.A vlijeme k párkům.Přidáme ještě pepř a lžičku podravky.Za stálého míchání uděláme smaženici.

    3
    Done

    Když máme těstoviny uvařené,tak je smícháme se smaženicí.Dle chuti opepříme a přisolíme.

    4
    Done

    Když koupíte kvalitní rostlinnou uzeninu,nejlépe zauzenou,tak ani není poznat že to není normální masový párek :-)

    Ája

    Zdravé vaření pro mně,jako děvče z vesnice :-) byla výzva.Ale myslím že jsem se s tím poprala dobře a chci své vaření poslat dál :-)

    Zobrazení receptu

    Pro tento recept ještě nejsou žádné recenze, použijte níže uvedený formulář k napsání recenze.
    Zeleninová polévka s kapáním
    previous
    Zeleninová polévka s obláčkama
    Mrkvová polévka
    next
    Mrkvová polévka s ovesnýma vločkama
    Zeleninová polévka s kapáním
    previous
    Zeleninová polévka s obláčkama
    Mrkvová polévka
    next
    Mrkvová polévka s ovesnýma vločkama

    Přidejte svůj komentář

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.