Archiv receptů

postheadericon Znojemská

Vytisknout recept
Znojemská
Pokyny
  1. Znojemská
  2. Cibuli si nakrájíme a dáme zezlátnout na trochu olivového oleje.Mezi tím si nakrájíme libové masíčko na kostky.Když máme cibulku zlatavou,tak přidáme kostky masa a opečeme ze všech stran.Po té přidáme sladkou papriku,promícháme a přilijeme trochu vody.Nyní přidáme kremžskou a plnotučnou hořčici,bujon,koření,lak z okurek a okurky nastrouhané na hrubo.
    Znojemská
  3. Zalijeme cca 1,6 litrů vody a vaříme v tlakovém hrnci 40 minut a v mikrovlnné troubě 180°C + 250 W 45 minut +180°C 20 minut.Když máme maso měkké,tak omáčku zahustíme.Buď použijeme tmavou jíšku,nebo si uděláme vlastní jíšku z olivového oleje a žitné mouky v poměru 2:1 olej mouka.Nebo rozkvrdláme studenou vodu se špaldovou moukou.Ochutnáme jestli je omáčka dostatečně dosolená a povaříme 5 minut.Na závěr přidáme polévkovou lžíci sladké smetany,aby se nám udělala krémová konzistence.
    Znojemská
  4. Omáčku podáváme s rýží,nebo se špaldovým či žitným knedlíkem.
    Znojemská
Sdílet tento recept
Používáme WP Ultimate Recipe

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.