Ricotta je syrovátkový sýr, který je nízkotučný. Má velké využití od pomazánek slaných ,pomazánek sladkých na dorty ,dále se může použít do nepečených dortů za studena. Ricotta je light náhrada...
Špaldová mouka je výborná na pečení.Je oblíbená pro svou oříškovou chuť. Špaldovou mouku seženeme od více výrobců a také v hrubé a jemné konzistenci 🙂 (Visited 390 times, 1 visits...
Balsamikový ocet je výborné ochucovadlo salátů.Dá se sehnat mnoho příchutí.Ale více druhů konzistencí od tekutého octa,po krémové konzistence. (Visited 50...
Camembert je podobný svou chutí Hermelínu, myslím že si zaslouží svůj příspěvek 🙂 Takže i Camembert se prodává v lehší variantě a na chuti mu to vůbec neubralo.Je výborný jak...
Kvalitních olejů se vyrábí více druhů a chutí.Zde máme například olej sezamový,olej lanýžový,olivový extra virgin a další… Tyto oleje jsou vhodné na studenou kuchyni 🙂 (Visited 83 times, 1 visits...
Olivové oleje extra virgin,neboli extra panenské se používají na studenou kuchyni.Výborné na saláty.Dokonce už seženeme olivové oleje s různými příchutěmi...
Párky sojové jsou super náhradou za klasické párky.A řekla bych že to i výrobci dotáhli k dokonalosti,že párky jsou opravdu chutné při použití v receptech,nebo i jen tak ohřáté nožičky...
Olivové oleje z pokrutin se používají na smažení a na pečení.Nedoporučuji do kynutých sladkých těst.Oleje lze koupit od různých výrobců 🙂 (Visited 122 times, 1 visits today)