You need to login or register to bookmark/favorite this content.
Bramborové knedlíky
,,Ajiny recepty" I klasická jídla se dají uvařit zdravěji :-)
Výborné domácí knedlíčky,které se jen rozplývají na jazýčku :-)
Features:
Ingredients
1100 gvařené brambory ve slupce
450 ghrubá mouka
2 pol.lžícevajahit
2 x bílek
2 pol.lžícevoda
1 špetkasůl
Directions
Share
(Visited 532 times, 1 visits today)
Steps
1
Done
Brambory si nejlépe uvaříme den předem,abychom ušetřili čas,kdy budou brambory chladnout.Studené brambory si oloupeme a nastrouháme na jemno.Přidáme k nim kašičku,kterou získáme smícháním vajahitu a vody.Dále osolíme a přidáme hrubou mouku.
2
Done
Zpracujeme vláčné těsto.
Těsto rozdělíme na čtyři stejné díly a z každého uválíme knedlík.Knedlíky vaříme ve vodě 20 minut.Po deseti minutách knedlíky otočíme.