0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
1,8 litru vývar z chřestu
3x střední brambory
3x plátek šunka sušená
1kv mořská sůl
1kv třtinový cukr
hrst čerstvá petrželka

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Francouzská chřestová polévka ze zbytků

S tímto receptem si pochutnáte jak na chřestu ,tak i na polévce

Ingredients

Directions

Share
Zapečený zelený chřest

https://ajinyrecepty.cz/recipe/zapeceny-zeleny-chrest-a-francouzska-chrestova-polevka-ze-zbytku/

(Visited 398 times, 1 visits today)

Steps

1
Done

Výhoda tohoto receptu je, že už se nemusíte rozhodovat jestli si dát chřest jako hlavní chod,nebo polévku.Na Francouzskou chřestovou polévku potřebujeme vývar,který jsme získali při vaření receptu Zapečený zelený chřest ,který najdeme v Rubrice - Zeleninové recepty.
https://ajinyrecepty.cz/recipe/zapeceny-zeleny-chrest-a-francouzska-chrestova-polevka-ze-zbytku/.

2
Done
3
Done

Vývar po 15 minutách rozmixujeme a propasírujeme přes jemné síto. Brambory oloupeme a nakrájíme na malé kostky. Sušenou šunku,nebo pršut nakrájíme na nudličky.Oboje vhodíme do čistého vývaru z chřestu,přidáme lžičku soli a třtinového cukru.Vaříme pod pokličkou na mírném stupni cca 15 minut, brambory musí být měkké.Nakonec nasekáme čerstvou petrželku,vhodíme do polévky a už nevaříme.

andrejka

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Zapečený zelený chřest a Francouzská chřestová polévka ze zbytků
next
Segedínský guláš světlý
previous
Zapečený zelený chřest a Francouzská chřestová polévka ze zbytků
next
Segedínský guláš světlý
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here