0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
6x vejce na tvrdo
1/4 balení Camembert light nebo Hermelín light
2pl tatarka light Helmans
1x červená paprika

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Sýrové lodičky

Tento recept se vám bude hodit hlavně po Velikonocích :-D ,ale lodičky se hodí i jako výborný předkrm.

Ingredients

Directions

Share
(Visited 97 times, 1 visits today)

Steps

1
Done

Pokud nemáme vejce na tvrdo,třeba z Velikonoční nadílky,tak si vejce uvaříme 10 minut ve vodě se špetkou soli.Před přípravou je potřeba vejce vychladit.
Vajíčka oloupeme,rozkrojíme a vyjmeme žloutky.Pokud nemáte problém s cholesterolem,tak můžete použít i žloutky, jinak žloutky vyhodíme a použijeme jen bílky. Čtyři bílkové půlky nastrouháme na jemno do misky,dále nastrouháme 1/4 Camembert light,lze použít i Hermelín light a přidáme 2 polévkové lžíce tatarky light od Helmans.Vše dobře promícháme a směsí plníme zbylých osm půlek.Zdobíme červenou paprikou,nebo dle vaší fantazie.Jako přílohu lze podávat celozrnnou bagetku,nebo toust z celozrnného chleba.

andrejka

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Kuřecí stehna na koriandru Wok
next
Vajíčková bílková pomazánka
previous
Kuřecí stehna na koriandru Wok
next
Vajíčková bílková pomazánka
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here