




Čokoládové cukrovíčko ve zdravější variantě,ale na chuti to rozhodně neubralo :-)
1
Done
|
|
2
Done
|
S těstem z kukuřičné mouky se krásně pracuje.Z těsta si odkrojíme třetinu a tu opatrně vyválíme.Těsto si můžete trochu poprášit kukuřičnou moukou.Z těsta vykrajujeme malé lístečky,které vyskládáme na plech vyložený pečícím papírem.Lístečky pečeme na 180°C cca 10 minut.Upečené a vychladlé lístečky si vyskládáme do krabičky.Mazání a zdobení doporučuji jako u každého cukroví až druhý den. |
3
Done
|
Do misky si dáme 4 kávové lžičky burákového másla-krému,přidáme lžičku kvalitního kakaa,nebo přírodní náhražku karob a osladíme 1,5 kávovou lžičkou agáve sirupu,nebo medu pokud sirup nemáte.Vše důkladně lžičkou promícháme a pak natíráme jednu stranu lístečku a druhým přiklopíme.Polovinu kvalitní hořké čokolády si rozpustíme ve vodní lázni,nebo v mikrovlnné troubě a pak lžičkou natíráme lístečky a dozdobíme mandličkou,nebo podle vaší fantazie. |
4
Done
|