




Překvapivá kombinace žampiónů a kopru ve sladkokyselé omáčce
1
Done
|
|
2
Done
|
Když máme prsíčka opečená,tak přidáme kávovou lžičku rozmarýnu,kávovou lžičku koprových výhonků,pepř a kuřecí bujón.Vlijeme štávu ze žampiónů, žampióny nakrájíme na plátky a pak přidáme k masu.Přilijeme cca 1,2 litrů vody a dáme vařit.V tlakovém hrnci 30 minut.Pokud budete vařit v normálním hrnci,tak cca 50 minut. |
3
Done
|
|
4
Done
|
|
5
Done
|
2 Comments Hide Comments
Jelikož dlouholetým koníčkem je vaření které prováděl mé začátky od svých 12 let, po boku mého strýce, profesionálního kuchaře, dnes mi je 61 let, a tento recept Ajiny recept, hodnotím jako luxusní jídlo. Kombinace které jsou sestaveny neporušují gastronomické pravidla. Doplněk je na obrázku uvedena rýže, vzhledem aromatické chuti kopru a žampionů, doporučuji rýži jasmínovou BIO. Celkově celý recept jsem vařil v Bio potravin. Jinak Ajiny recepty.cz se stali třetími mými nejoblíbenějšími po nejuznávanějším kuchaři v zahraničí panu Jiřím Babišovi, uznávaném nestoru české gastronomie, mistrovi kuchaře Jaroslav Sapíkovi.
Wau,děkuji za pochvalu moc potěšila. Jsem moc ráda že jste se stal příznivcem mého vaření a doufám že to tak bude i nadále