0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
10 kusů menších brambory cca 500 g
2 x nožička sojový párek
1 x cibule velká
180 g kysané zelí
1 kv grilovací koření
1 kv sůl do vody na brambory
1/4 kv kmín celý do vody na brambory
1/2 kv sladká paprika mletá
olivový olej
2 x bílek na zapečení
1/2 hrnku polotučné mléko na zapečení
1/4 kv sůl na zapečení

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Zapečené brambory se zelím a vege párkem

,,Ajiny recepty " I klasická jídla se dají uvařit zdravěji :-)

Další výborná varianta zapečených brambor která mile překvapí :-)

Features:

    Ingredients

    Directions

    Share
    (Visited 1 246 times, 1 visits today)

    Steps

    1
    Done

    1

    Jako první si dáme povařit kysané zelí.Zelí zalijeme vodou jen tolik,aby zelí bylo pod vodou.Přidáme špetku soli podle potřeby a dáme vařit na cca 15 minut.Po té vodu slijeme.
    Dále si oloupeme raději menší brambory a dáme je vařit v celku.Vodu osolíme a okmínujeme.Brambory vaříme cca 10 minut do poloměkka.

    2
    Done

    2

    Cibuli si nakrájíme na čtvrtměsíčky a dáme smažit na olivový olej.Než náme cibulka zezlátne,tak si nakrájíme sojový párek na půlměsíčky.Ty pak vhodíme k cibulce a také osmažíme do zlatava.

    3
    Done

    3

    Do zapékací mísy si dáme uvařené zelí,osmažený párek s cibulkou a uvařené brambory,které nakrájíme pomocí ručního kráječe na brambory.
    Přidáme červenou sladkou papriku,grilovací koření a opatrně promícháme.Dáme zapéct bez pokličky na 180°C +250W na 5 minut po té zalijeme směsí půl hrnku mléka,dva bílky a špetku soli.Dopečeme 25 minut.Pokud máte klasickou troubu tak zapékáme na 190°C.

    4
    Done

    4

    Před podáváním necháme 10 minut odstát.

    andrejka

    Recipe Reviews

    There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
    Hovězí na cibuli s rozmarýnem
    previous
    Hovězí na cibuli s rozmarýnem
    Žitná chlebová polévka z Krkonoš
    next
    Žitná chlebová polévka z Krkonoš
    Hovězí na cibuli s rozmarýnem
    previous
    Hovězí na cibuli s rozmarýnem
    Žitná chlebová polévka z Krkonoš
    next
    Žitná chlebová polévka z Krkonoš

    Add Your Comment

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

    Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

    Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here