0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
1,2 kg cuketa cca 680 g čisté hmoty bez slupky a jader
1 x cibule
1 kv sůl do oleje
2 kv sladká paprika mletá
2 kv paprika gulášová Vitana
6 x pepř celý
1 x masox
1 x paprika bílá
1 x paprika kapie
1 kv sůl
1,25 litru voda
4 pol.lžíce tmavá jíška Knorr
1 x hrst sterilizované kapie
1,5 kv třtinový cukr
0,5 kv sůl
2 x špetka chilli

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Cuketový guláš

Cuketový guláš je výborná alternativa pro vegetariány.Ale protože je opravdu výborný,tak doporučuji všem,budete mile překvapeni chutí výborného gulášku :-)

Features:

    Ingredients

    Directions

    Share
    (Visited 2 508 times, 1 visits today)

    Steps

    1
    Done

    Cca půl velké cukety oloupeme,rozkrojíme a zbavíme jadýrek.Na gulášek potřebujeme cca 680 g čisté hmoty cukety.Cuketu nakrájíme na menší kostky.Papriky omyjeme,zbavíme jádřinců a nakrájíme na tenké nudličky.Cibuli oloupeme a nakrájíme na jemno,dáme smažit na trochu olivového oleje do kterého přidáme kávovou lžičku soli.Když nám cibulka zezlátne,tak přidáme dvě kávové lžičky sladké mleté papriky a dvě papriky gulášové.Promícháme s cibulkou a podlijeme trochou vody,pozor,nenechávat papriku dlouho pražit mohla by zhořknout.Nyní přidáme do hrnce papriky nakrájené na tenké nudličky a cuketu nakrájenou na kostky. Přidáme 6 kuliček celého pepře a jeden masox. Vše zalijeme 1,25 litry vody a dáme vařit na mírném ohni pod pokličkou cca 35 minut.Doporučuji po té ochutnat jestli je cuketa měkká.

    2
    Done

    Když máme cuketu měkkou tak gulášek zahustíme tmavou jíškou cca 4 polévkové lžíce.Přihodíme hrst sterilizovaných kapií nakrájených na jemno.Nyní guláš dochutíme pomocí třtinového cukru,soli a chilli.Povaříme 5 minut.Cuketový gulášek je výborný s těstovinami,ale určitě by se dal podávat i s knedlíkem,bramborem,nebo jen tak s chlebem.Protože je gulášek z cukety,tak má tendenci zřídnout, tak se nebojte ho udělat hustší :-)

    andrejka

    Recipe Reviews

    There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
    previous
    Vepřové plátky na kyselé okurce
    next
    Cuketové zelí zavařené do sklenic
    previous
    Vepřové plátky na kyselé okurce
    next
    Cuketové zelí zavařené do sklenic

    Add Your Comment

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

    Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

    Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here