0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
cca 450g hovězí maso libové
1 x cibule
olivový olej
1 kv sůl do oleje
2 kv rozmarýn drcený
6 x pepř celý
70 g-půl konzervy rajčatový protlak
1 x Sojanka Znojmia pod masíčko
1,5 kv sůl
2 kv třtinový cukr
1,25 litru voda
0,5 hrnku studená voda
5 pl celozrnná mouka

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Hovězí po Italsku

Receptů na omáčky není nikdy dost, a s tímto receptem si připomeneme slunnou Itálii,chuť rajčat a svěží vůni rozmarýnu .

Ingredients

Directions

Share
(Visited 39 times, 1 visits today)

Steps

1
Done

Cibulku si nakrájíme na jemno a dáme smažit na trochu olivového oleje do kterého přidáme kávovou lžičku soli. Než nám zezlátne,tak si nakrájíme libové hovězí na menší kostky.Když je cibulka zlatavá,tak přidáme nakrájené maso a necháme opéct ze všech stran.Po té 2kv rozmarýnu drceného,6 kuliček celého pepře,polovinu konzervy rajčatového protlaku,Sojanku celou i s nálevem, 1,5kv soli, 2kv třtinového cukru a to celé zalijeme 1,25 litrem vody.Vaříme v tlakovém hrnci 40 minut.V normálním na mírném stupni pod pokličkou za občasného zamíchání a přidání případně trochu vývaru či vody cca 1h 40 minut. V mikrovlnné troubě na 190°C+440w 45 minut 440w 20 minut.Když máme masíčko měkké tak omáčku zahustíme. V polovině hrnku studené vody si rozkvrdláme 5 polévkových lžic celozrnné mouky.Vlijeme do vroucí omáčky,stáhneme na stupeň 6 a povaříme 5 minut. Jako přílohu podáváme kvalitní těstoviny, pečivo jako v Itálii, nebo po Česku celozrnný knedlík :-D .

Ája

Zdravé vaření pro mně,jako děvče z vesnice :-) byla výzva.Ale myslím že jsem se s tím poprala dobře a chci své vaření poslat dál :-)

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Bramboračka Krkonošská
next
Staročeská zeleninová polévka
previous
Bramboračka Krkonošská
next
Staročeská zeleninová polévka

Add Your Comment

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..