



Kančí gulášek na víně je fantastický receptík z divočáka. Kombinace divokého koření a dobrého červeného vína vám zaručí famózní pochoutku, která se rozplývá na jazyku :-)
1
Done
|
Jako první si nakrájíme cibule na jemno a dáme zezlátnout na trochu olivového oleje. Než nám cibulka zezlátne tak si nakrájíme kančí kýtu na kostky.Na toto množství cca 800 až 1000 g masa na pět porcí.Když máme cibulku zlatavou,tak přidáme kostky masa a ze všech stran masíčko orestujeme. Po té přilijeme dvě deci dobrého suchého vína.Já používám Cabernet Sauvignon :-) .Přihodíme 10 kuliček jalovce, 8 nového koření, 5x pepř celý, 3 bobkové listy a necháme redukovat víno bez pokličky na vysoký stupeň za občasného zamíchání. Trvá to cca 10 minut.Víno by se mělo vypařit. |
2
Done
|