Výborný koláč,který lze podávat za studena jako dezert,nebo čerstvě upečený třeba k večeři.
1
Done
|
Cibulku si nakrájíme na jemno a dáme smažit na olivový olej.Když je cibulka zlatavá tak přidáme hrnek sušených opláchnutých hub.Přidáme drcený kmín,pepř a sůl.Podlijeme trochou vody a dusíme pod pokličkou 15 minut.Před koncem pokličku sundáme,aby se nám odpařila zbylá voda.Pak necháme houby schladnout. |
2
Done
|
Než se nám houby podusí,tak si necháme přejít varem brokolici.Vodu trochu osolíme a vsypeme mraženou brokolici.Když se začne vařit,tak hned sundáme z plamene,slijeme a propláchneme ledovou vodou,aby se nám zachovala krásná barva.Brokolici necháme okapat.Pár kousků si dáme stranou,abychom měli na ozdobu. |
3
Done
|
|
4
Done
|
Nyní si smícháme brokolici,kterou nakrájíme na menší kousky,cuketu a houby.Pak přidáme housku,kterou jsme si nakrájeli na plátky,namočili do mléka a dobře vyždímali.Dále přidáme podravku,pepř a cca 5 polévkových lžic celozrnné strouhanky.Vše dobře promícháme a ochutnáme jestli je směs dostatečně slaná. |
5
Done
|