0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
9x vejce na tvrdo
3x trojůhelníček Apetito linie ( 140 g )tavený sýr
6kv tatarka light Helmans
špetka mořská sůl

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Vajíčková bílková pomazánka

Lehčí verze vajíčkové pomazánky,kterou si hned oblíbíte.

Ingredients

Directions

Share
(Visited 400 times, 4 visits today)

Steps

1
Done

Na přípravu této pomazánky potřebujeme vejce na tvrdo,takže tento recept je ideální po Velikonoční nadílce vajec :-D .Pokud nemáte vejce na tvrdo,tak začneme vařením vajec.Do kastrůlku si dáme vejce zalijeme vodou,dáme špetku soli a dáme vařit.Od bodu varu vaříme 10 minut.Po té slijeme horkou vodu a vejce zalijeme ledovou vodou a necháme vejce vychladit.Studená vajíčka oloupeme a opláchneme vodou,abychom odstranili všechny skořápky.Vajíčka rozkrojíme a vyndáme žloutky,ty potřebovat nebudeme.Bílky si nastrouháme na hrubo.Přidáme tři trojuhelníčky nízkotučného taveného sýru (Apettito,Veselá kráva), 6 kávových lžiček tatarky light Helmans a špetku soli.Vše dobře vidličkou rozmícháme a necháme půl hodiny odležet v lednici.Podáváme na celozrnném toustu a zdobíme zeleninou.Pomazánka vystačí na cca 8 toustových plátků chleba.

andrejka

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Sýrové lodičky
next
Zapečený zelený chřest a Francouzská chřestová polévka ze zbytků
previous
Sýrové lodičky
next
Zapečený zelený chřest a Francouzská chřestová polévka ze zbytků
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here