




Kuřecí masíčko je velmi oblíbené pro svou rychlou přípravu. Je jemné a také dietní. Zde Vám přináším receptík, kde si masíčko podusíme na Cizrnce pod Masíčko, což je zelenina od Znojmia.
1
Done
|
Cibulku si nakrájíme na jemno a dáme smažit na olivový olej s 1kv soli.Než nám cibulka zezlátne tak si nakrájíme kuřecí prsíčka na nudličky.Ty pak přidáme k cibulce a opečeme ze všech stran. Přidáme 1,5kv koriandru, 1kv soli a zeleninu Cizrnka pod masíčko od Znojmia a zalijeme 1litrem vody.Vaříme v tlakovém hrnci 30 minut. V normálním hrnci pod pokličkou na mírném stupni cca 1hodinu. Když máme masíčko měkké, tak ve 1/4 hrnku studené vody si rozkvedláme 5 pol.lžic celozrnné mouky a vlijeme do omáčky. Povaříme 5 minut.Případně dochutíme 1/2kv soli. Kuřecí nudličky na cizrnce podáváme se šťouchanou bramborovou kaší, vařeným bramborem, nebo kulatými knedlíky. |