0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
1/2 hrnku jáhly
1 hrnek polotučné mléko
1/4 hrnku voda
špetka sůl
2 kv sirup nebo třtinový cukr
mletá skořice
jablka a rozinky

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Jáhlová kaše

,, Ajiny recepty " I klasická jídla se dají uvařit zdravěji :-)

Zdravá a chuťově výborná kašička ke snídani či obědu.

Features:

    Ingredients

    Directions

    Share
    (Visited 909 times, 1 visits today)

    Steps

    1
    Done

    Jáhly si odměříme a pak je minim. 4 x spaříme a propláchneme horkou vodou z rychlovarné konvice.Tímto se zbavíme hořkosti jáhel.Takže toto opravdu dodržet,jinak vám kašička nebude chutnat.

    2
    Done

    Pak jáhly přidáme do mléka s vodou a špetkou soli.Přivedeme k varu a pak stáhneme plamen na minimum a vaříme za občasného zamíchání 15 minut.Po té necháme ještě 5 minut pod pokličkou.Po té kašičku osladíme.

    3
    Done

    Jáhlovou kaši zdobíme skořicí,jablíčky a rozinkami.Nebo tím co máte rády.
    Porce vystačí na dvě snídaňové,nebo jednu velkou k obědu.

    andrejka

    Recipe Reviews

    There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
    Rýžová kaše
    previous
    Rýžová kaše
    Pohanková kaše z vloček
    next
    Pohanková kaše z vloček
    Rýžová kaše
    previous
    Rýžová kaše
    Pohanková kaše z vloček
    next
    Pohanková kaše z vloček

    Add Your Comment

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

    Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

    Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here