0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Čokoládové měsíčky s kokosovým krémem celozrnné

,,Ajiny recepty " I klasická jídla se dají uvařit zdravěji :-)

Výborná kombinace hořké čokolády a kokosového krému.

Features:

    Ingredients

    Directions

    Share
    (Visited 185 times, 1 visits today)

    Steps

    1
    Done

    Suroviny na těsto si odměříme a připravíme na zpracování.
    Zpracujeme vláčné těsto,které zabalíme do fólie a necháme odpočinout.

    2
    Done

    Těsto vyvalujeme po malých částech,aby se nám dobře vyvaloval plát těsta.Vykrajujeme malé půlměsíčky a skládáme je na plech s pečícím papírem.Pečeme na 180°C cca 10 minut.

    3
    Done

    Kokosový krém si připravíme smícháním sušeného sojového nápoje Zajíc,vody,kokosu,syrovátky a třtinového vanilkového cukru.

    4
    Done

    Půlměsíčky mažeme kokosovým krémem a přiklopíme druhým.Pak si rozehřejeme ve vodní lázni,nebo v mikrovlnné troubě kvalitní hořkou čokoládu.Pokud je příliš hustá,přidáme trochu kvalitního oleje bez aroma,nebo trochu Ramy.Důkladně promícháme a mažeme pomocí kávové lžičky vršky měsíčků.Po malé chvilce posypeme kokosem.Kokos nesypte hned,rozmočil by se do čokolády.Cukroví uchováváme v krabici a v chladnu.

    andrejka

    Recipe Reviews

    There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
    Vanilkové rohlíčky celozrnné
    previous
    Vanilkové rohlíčky celozrnné
    Celozrnná pomerančová srdíčka
    next
    Celozrnná pomerančová srdíčka
    Vanilkové rohlíčky celozrnné
    previous
    Vanilkové rohlíčky celozrnné
    Celozrnná pomerančová srdíčka
    next
    Celozrnná pomerančová srdíčka

    Add Your Comment

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

    Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..