0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Zapečená šťavnatá treska

,,Ajiny recepty " I klasická jídla se dají uvařit zdravěji :-)

Ryba zůstane krásně šťavnatá a zelenina jí výborně ochutí.

Features:

    Ingredients

    Directions

    Share
    (Visited 1 342 times, 1 visits today)

    Steps

    1
    Done

    Tresku si rozmrazíme,osušíme papírovou utěrkou a po obou stranách jí osolíme a posypeme kořením na ryby.Je dobré jí takto nechat alespoň půl hodiny marinovat,ale když není čas,tak to nevadí.

    2
    Done

    Na dno zapékací mísy nasypeme půl plechovky hrášku a půl plechovky kukuřice.Posypeme kořením na ryby,trochu osolíme a pokapeme citronovou šťávou.Na to poskládáme filety a zasypeme zbytkem hrášku a kukuřice.Opět koření na ryby,trochu sole a citronová šťáva.Pak vše zasypeme nastrouhaným sýrem a zalijeme smetanou.

    3
    Done

    Pečeme na 180°C 30 minut a v mikrovlnné troubě na 180°C + 250W 30 minut.Po upečení nechat 5 minut odstát a ihned podávat.Nenechávat ještě třeba půl hodiny v teplé troubě než přijde manžel z práce,protože se tím ryba vysušuje.A nebudete mít ten správný chuťový zážitek :-)

    andrejka

    Recipe Reviews

    There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
    Lilkovo bramborové placičky
    previous
    Lilkové placičky
    Zeleninová polévka s kapáním
    next
    Zeleninová polévka s obláčkama
    Lilkovo bramborové placičky
    previous
    Lilkové placičky
    Zeleninová polévka s kapáním
    next
    Zeleninová polévka s obláčkama

    Add Your Comment

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

    Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

    Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here