0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Aljašská treska v celozrnném obalu

,,Ajiny recepty " I klasická jídla se dají uvařit zdravěji :-)

Obalované file v celozrnné strouhance :-)

Features:

    Ingredients

    Directions

    Share
    (Visited 1 061 times, 1 visits today)

    Steps

    1
    Done

    Po rozmrazení filetů je osušíme,osolíme a pokapeme citronovou šťávou.Necháme 15 minut odležet a marinovat.

    2
    Done

    Připravíme si celozrnnou mouku,bílek rozmíchaný s trochou vody a osolený,celozrnnou strouhanku.Každý filet obalíme v troj obale.

    3
    Done

    Pak filety smažíme po obou stranách do zlatova na olivovém oleji.

    4
    Done

    Filety můžeme podávat s bramborovou kaší,bramborovou kaší s bylinkami,nebo s bramborem.

    andrejka

    Recipe Reviews

    There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
    Kuřecí rajská
    previous
    Rajská omáčka s kuřecím masíčkem
    Cizrna s uzeným kuřecím stehnem
    next
    Cizrna s uzeným kuřecím stehnem
    Kuřecí rajská
    previous
    Rajská omáčka s kuřecím masíčkem
    Cizrna s uzeným kuřecím stehnem
    next
    Cizrna s uzeným kuřecím stehnem

    Add Your Comment

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

    Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

    Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here