0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
2 litry voda
1/2 balení mražená zelenina na polévku
1 x slepičí bujón
1 kv sůl
1 kv podravka
5 pol.lžic olivový olej
4 pol.lžíce celozrnná pšeničná mouka
3 x bílek
pažitka a petrželka

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Falešná slepičí polévka – celozrnná

,, Ajiny recepty " I klasická jídla se dají uvařit zdravěji :-)

Tuto polívčičku jsme milovali jako děti od maminky.I s malou úpravou ingrediencí je pořád skvělá :-)

Features:
  • polévka

Ingredients

Directions

Share
(Visited 444 times, 1 visits today)

Steps

1
Done

Do dvou litru vody si vsypeme polovinu balení mražené polévkové zeleniny.Přidáme bujon,sůl a podravku.Vaříme 10 minut a pak si připravíme zásmažku.

2
Done

Do kastrůlku si odměříme pět polévkových lžic olivového oleje,čtyři rovné polévkové lžíce celozrnné mouky a uděláme jíšku.
Po cca dvou minutách pražení jíšky přidáme bílky.Bílky zasmahnem a jíška se nám zdrcne na velké hrudky.Odstavíme z ohně a velké hrudky pěkně vařečkou roztrháme.

3
Done

Pak zásmažku vsypeme do vroucí polévky a vařečkou promícháme.Vaříme ještě 5 minut.Do polévky přidáme bylinky a popřípadě dosolíme.
Polévku doporučuji pro malé děti :-) ti jí milují :-D

andrejka

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Špaldová bábovka
previous
Špaldová bábovka
next
Vepřové na pórku
Špaldová bábovka
previous
Špaldová bábovka
next
Vepřové na pórku

Add Your Comment

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here